reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2021

reklama
Daj znać jak wrażenia, nagrywasz filmik na USB? Ile w sumie płacisz?
Jasne, napisze po wszystkim :) jeżeli będzie możliwość to oczywiście, chcę nagranie natomiast ja w ciąży słabo mam z myśleniem przed i nawet zapomniałam zapytać czy można - dziś się dowiem.
Mam USG+Pappa z programu unijnego więc totalnie za darmo.

Jasne, napisze po wszystkim :) jeżeli będzie możliwość to oczywiście, chcę nagranie natomiast ja w ciąży słabo mam z myśleniem przed i nawet zapomniałam zapytać czy można - dziś się dowiem.
Kurcze a któraś tu ostatnio pisała, że w gyncentrum było do końca 2020, ja jeszcze nie mam terminu, bo gin powiedział, że mam poczekać do środy i wtedy się umowie po wizycie u niego

Weź sobie jakiś pusty pendrive bo nie wiem czy oni dają, ale czytałam na stronce że można nagrać. W jakiejś innej klinice mają płyty i na płyty nagrywają

Kurcze a któraś tu ostatnio pisała, że w gyncentrum było do końca 2020, ja jeszcze nie mam terminu, bo gin powiedział, że mam poczekać do środy i wtedy się umowie po wizycie u niego
Właśnie widziałam i zastanawiam się, czy wie to ze strony internetowej czy dzwoniła. Bo na stronie faktycznie jest informacja, że do końca 2020 natomiast telefonicznie ustaliłamtermin jakoś 2 tyg. temu i miejsca jeszcze były.
Dzwoniłam najpierw do Bielska bo to bardziej moje okolice ale tam już nie było miejsc i przekierowali mnie na Katowice. Gorzej jak się źle dogadałam z tą babką i ona mnie zapisała na skierowanie z NFZ. Do teraz byłam pewna 100%, że z programu unijnego ale już nie wiem nic :D i ogarnęła mnie panika co to narobiłam bo mózg naprawdę momentami mi odmawia posłuszeństwa :D
Dowiem się po 17.00 jak już tam dojadę, tak czy inaczej nie wyjdę dziś bez badania choćbym miała zapłacić.

Dzięki za radę z prendrive - mam już ustawione przypomnienie, żeby spakować :)

reklama
Do góry