reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2021

Ja mam koszulkę dla młodego „super brother”, jutro idziemy do teściów, zobaczymy czy domyśla się, bo zawsze zwracają uwagę na jego koszulki [emoji28] No i mam trochę brzuch wywalony, jakbym była dużo dalej w ciąży niż jestem [emoji28] nawet wciągnąć to ciężko [emoji23]
Podobno szybciej widać w każdej następnej ciąży brzuchol, wiec liczę ze to to, a nie tłuszcz który magicznie odłożył się na brzuchu a nie w biodrach jak to zawsze bywało [emoji23][emoji23]
My też zamówiliśmy dla Młodej koszulkę na Wielkanoc :)

reklama
A no i mam dylemat kiedy dzieciom powiedzieć, bo synek to taka papla że wszystkim zaraz wygada, więc im pewnie przed samymi świętami powiemy. W przedszkolu wszystko opowiada, ostatnio rozmawiałam z jego panią to mówiła że opowiada co upiekłam ugotowalam, że remont mamy w domu, co mamy na podwórku itp itd, balam się zapytać co jeszcze gada 😂
Ile Twój syn ma lat? Bo wyczuwam bratnią duszę dla mojej Zochy :D Hahahaha. Ona też wszystko wszystkim sprzeda.

A i wczoraj akurat po wizycie byłam w lidlu i za dobra cenę kupiłam sobie dżinsy ciążowe, kosztowały 16 zł więc żal było nie wziąć 😀 a ja żadnych ciazowych ubrań po poprzednich ciążach nie mam więc skorzystałam, także jak coś to polecam, bo wydają się w miarę ok.
Ha! To samo zrobiłam wczoraj :D Napad na Lidlowe spodnie ciążowe :)

Hej,
Gratulacje dla tych, które już widziały swoje małe fasolki[emoji846] ja dopiero w poniedziałek..

Powiedzcie, czy Was też pobolewa podbrzusze? Mnie tak męczy taki specyficzny ból, troche jak przed okresem, nie ostry ból ale cały czas tam coś ciagnie,gniecie.. może to oznaka że się rozciąga [emoji849] ale nic nie pisalyscie chyba,że Was brzuch boli, ja jakoś też nie bardzo pamiętam czy w poprzedniej ciąży tak było.
U mnie jedynie sporadyczne "puknięcie" w podbrzuszu :) wczoraj mnie jajniki zaczęły pobolewać od tego notorycznego dmuchania nosa. Katar mnie wykończy.

Dziewczyny. Ja nadal mam mega mdlosci. Czuje że wszystko stoi mi w gardle. Do tego rycze od rana...
Totalnie inna ciąża niż pierwsza...
Heja, a to rozumiem, ze pierwsza ciaze mialas taka bardziej bezobjawowa?
Ja tez sie dzis niestety gorzej czuje. Probuje przepedzic mdlosci, ale zadne ze znanych mi sposobow nie dziala dzis

reklama
Ja tak mam :) nie cały czas ale co jakiś czas czuję brzuch, nie jest to jakiś ogromny ból, ale właśnie tak jak piszesz, takie uczucie w brzuchu :)
Hej,
Gratulacje dla tych, które już widziały swoje małe fasolki[emoji846] ja dopiero w poniedziałek..

Powiedzcie, czy Was też pobolewa podbrzusze? Mnie tak męczy taki specyficzny ból, troche jak przed okresem, nie ostry ból ale cały czas tam coś ciagnie,gniecie.. może to oznaka że się rozciąga [emoji849] ale nic nie pisalyscie chyba,że Was brzuch boli, ja jakoś też nie bardzo pamiętam czy w poprzedniej ciąży tak było.

Do góry