reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2021

reklama
Mi woda tez tak super nie wchodzi, ale wypic litr soku jednego dnia - zaden problem 😁 i do tego kilka herbat, no i pare szklanek tej nieszczesnej wody i mam nadzieje, ze wlasciwa ilosc nawodnienia jest.
Sprawdz te soki, moze i u Ciebie zadzialaja
no soki wchodzą... Szczególnie pomarańczowy 😍😍 ale ile to kalorii dodatkowych, niechce przesadzać 🙈

Melduję się po wizycie z samymi dobrymi informacjami. Dziś 10+0 ☺️
Bąbel ma już 3 cm, nie bardzo chciał się pokazac, ale w końcu się przekonał. 😁
Widać było maleńkie rączki i nóżki, słyszałam też serduszko ♥️.
Za dwa tygodnie idę na USG genetyczne+ PAPPA. Lekarz powiedział, że jeżeli te badania wyjdą ok, to jego zdaniem nie ma co robić NIFTY, bo nie jestem w żadnej z grup ryzyka ani nie mam obciążeń genetycznych. ☺️
Poza tym nie ma przeciwwskazań do wdrożenia aktywności fizycznej, więc może ruszę swoją leniwą dupę i coś ze sobą zrobię. 😁

Melduję się po wizycie z samymi dobrymi informacjami. Dziś 10+0 ☺️
Bąbel ma już 3 cm, nie bardzo chciał się pokazac, ale w końcu się przekonał. 😁
Widać było maleńkie rączki i nóżki, słyszałam też serduszko ♥️.
Za dwa tygodnie idę na USG genetyczne+ PAPPA. Lekarz powiedział, że jeżeli te badania wyjdą ok, to jego zdaniem nie ma co robić NIFTY, bo nie jestem w żadnej z grup ryzyka ani nie mam obciążeń genetycznych. ☺️
Poza tym nie ma przeciwwskazań do wdrożenia aktywności fizycznej, więc może ruszę swoją leniwą dupę i coś ze sobą zrobię. 😁
Och och! Gratulację! Też mi się marzą takie wieści, a tyle czekać tzreba! :)
Super cieszę się z Wami! :) Czy mimo wszystko myślisz o nifty?

Cześć dziewczyny! Pamiętacie mnie? W zeszłym tygodniu otrzymałam druzgocząca wiadomość, że pęcherzyk ciążowy jest pusty i za mały jak na ten wiek ciąży (z usg wyszło 4t+0) i mam się zgłosić za tydzień na potwierdzenie tego. Dzisiaj byłam na wizycie (u innej gin, do której chodziłam wcześniej, ale zmieniłam ją bo godziny mi nie pasowały ) i okazało się, że to 6t+5 jest zarodek ale czekamy jeszcze na serduszko :D wizyta za tydzień w czwartek :)

Cześć dziewczyny! Pamiętacie mnie? W zeszłym tygodniu otrzymałam druzgocząca wiadomość, że pęcherzyk ciążowy jest pusty i za mały jak na ten wiek ciąży (z usg wyszło 4t+0) i mam się zgłosić za tydzień na potwierdzenie tego. Dzisiaj byłam na wizycie (u innej gin, do której chodziłam wcześniej, ale zmieniłam ją bo godziny mi nie pasowały ) i okazało się, że to 6t+5 jest zarodek ale czekamy jeszcze na serduszko :D wizyta za tydzień w czwartek :)
Pamiętamy! Trzymam kciukasy w takim razie dalej!!! :) Koniecznie daj za tydzień znać! A jak się czujesz? :)

reklama
Do góry