reklama
AsiaaaT
Fanka BB :)
Haha! Naprawdę? To nawet trochę fajnie [Ja ciągle narzekam na brak objawów - wiem, że to głupie, ale makówka pracuje i panikuje, że moze to coś nie tak? ] Marzy mi się juz być po tym usg w 12 tyg. A mierzyłaś się/wązyłas? Też jest róznica?Pocieszcie - kryzys mam!
Jak Wasze brzuchy?
Jestem w 10tc i mam wrażenie, że już gołym okiem widać a to moja pierwsza ciąża. Liczyłam na to, że uchowam się z mniejszym brzuchem trochę dłużej a tu balon mi wyskoczył
meraja
Oj zazdroszczę [emoji846] ja miałam brać ślub w październiku tego roku, ale z wiadomych przyczyn odbędzie się później [emoji6] znając moja mamę, która jest starej daty, pewnie wysłucham narzekań, że najpierw dziecko potem ślub...
Jak moja mama się dowiedziała ze jestem w ciąży, to pierwsze pytanie było, co ze ślubem [emoji23] czy przekładamy [emoji23] (ślub był we wrześniu 2019, a syn urodził się w styczniu). Mówiłam ze chyba oszalała, ze z brzuchem będę umierać na weselu i patrzeć na zegarek, chcąc się wreszcie położyć [emoji28] Potem dopiero poszła po rozum do głowy.
Niech się cieszą, ze dziecko w drodze, bo dziś wiele par ma ogromne problemy, a czasy tez niezbyt ciekawe [emoji28]
Celia89
E tam. Moje jedno dziecko już będzie na moim ślubie hihi. Załatwiam formalność w razie gdyby stary kipnal żebyśmy były ubezpieczone etc nazwisko se zmienię na królewskie.Oj zazdroszczę ja miałam brać ślub w październiku tego roku, ale z wiadomych przyczyn odbędzie się później znając moja mamę, która jest starej daty, pewnie wysłucham narzekań, że najpierw dziecko potem ślub...
meraja
Zakupiłam adapter do samochodu. Fantastyczna sprawa))
Oo, tez muszę się zaopatrzyć, na święta jedziemy ponad 500km do rodziny, może się przyda [emoji28] żeby mi brzuchola nie uciskalo.
Agnieszka_1988
Mam ten sam. Super się sprawdza. Tylko to gmeranie między nogami przy zapinaniu śmiesznie wygląda [emoji1787]
Zakupiłam adapter do samochodu. Fantastyczna sprawa))
mokka123
ja kocham ten mój tłuszczowo-ciążowy brzuszek ale chciałabym na spokojnie mówić o ciąży dopiero po prenatalnych a tu muszę się z nim jeszcze chwilę kryć.Haha! Naprawdę? To nawet trochę fajnie [Ja ciągle narzekam na brak objawów - wiem, że to głupie, ale makówka pracuje i panikuje, że moze to coś nie tak? ] Marzy mi się juz być po tym usg w 12 tyg. A mierzyłaś się/wązyłas? Też jest róznica?
reklama
Mi brzuszek jako tako nie przeszkadza, ale dziś się zważyłam i jest więcej niż być powinno na tym etapie ciąży :-/ kurde, pewnie przez brak ruchu, bo jem raczej rozsądnie. A może to takie odstępstwo od normy dziś, bo wczoraj wypiłam dwa litry soku muszę przez najbliższe dni kontrolować wagę to się dowiem. Jeśli jednak to prawda to chyba czas przejść na dietęja kocham ten mój tłuszczowo-ciążowy brzuszek ale chciałabym na spokojnie mówić o ciąży dopiero po prenatalnych a tu muszę się z nim jeszcze chwilę kryć.