reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2021

reklama
Trzymam kciuki mocno! Jezu ile to stresu! Ja ciągle w neta zaglądam i tylko się nakręcam niepotrzebnie, muszę wyluzowac 🙏 Daj znać jak będziesz miała wyniki ✊
U mnie niestety potwierdziło aie najgorsze beta spadła na 45,44 wiec to jeszcze nie mój czas, ale za wszytkie was tutaj trzymam kciuki i wspieram jak najbardziej sie da- odpoczywajcie 👍🏻🙂

Bardzo mi przykro [emoji173] Ściskam mocno..Znam niestety te emocje. Powodzenia [emoji8][emoji8][emoji8]
U mnie niestety potwierdziło aie najgorsze beta spadła na 45,44 wiec to jeszcze nie mój czas, ale za wszytkie was tutaj trzymam kciuki i wspieram jak najbardziej sie da- odpoczywajcie [emoji1303][emoji846]

U mnie niestety potwierdziło aie najgorsze beta spadła na 45,44 wiec to jeszcze nie mój czas, ale za wszytkie was tutaj trzymam kciuki i wspieram jak najbardziej sie da- odpoczywajcie 👍🏻🙂
Przykro mi :( Obawiam się, że ja jutro po beciie też tak będę miała :/ 3mam kciuki za następny raz ✊🙏

Trzymam kciuki. Nic nie jest przesądzone. Znam różne historie. Jeszcze ma prawo się wszystko rozkręcić. Może miałaś ciut później owulację. Myśl pozytywnie! Tylko tak możesz pomóc fasolce [emoji173]
Mam jakoś tak przeczucie. Tak sobie myślę, że już powinnam mieć pęcherzyk bo to zaraz 6tc a ja mam betę 282. No nic jutro się okaże

reklama
Kurczę faktycznie trochę chyba niska beta jak na 6 tydzień, ja w poniedziałek badalam to drugi raz to było 4+2 i betę 300 miałam ale może faktycznie tak jak Aga pisze i owulacja była później? Wiesz kiedy miałaś owulacje dokładnie?
Mam jakoś tak przeczucie. Tak sobie myślę, że już powinnam mieć pęcherzyk bo to zaraz 6tc a ja mam betę 282. No nic jutro się okaże

Do góry