reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2021

reklama
Ja dzisiaj byłam i u mnie dziś właśnie 5+3. Serduszka nie było widać ale zarodek i ciałko żółte jak to lekarz powiedział. Kolejna wizyta za 3 tygodnie dopiero więc już na pewno będzie serduszko o ile nic złego po drodze się nie wydarzy. Oby wszytslo było ok
To ja Cie zrozumiałam, że nic tam nie było widać. Więc nie wiem czym się przejmujesz? Jest ok! :D

Przykro mi. Ściskam mocno [emoji173]
Dziewczyny, niestety muszę się z wami pożegnać:( W sobotę 06.02 ponownie wykonałam bete -wyszło 54. W porównaniu do wyniku z środy beta praktycznie nie urosła. W niedzielę dostałam krawienia jak na okres także obstawiam ciążę biochemiczną ;(

Życzę Wam wszystkiego dobrego, spokojnych i nudnych 9 miesięcy :*

Przejmować się będę jeszcze długo bo te pierwsze tygodnie to jedna wielka niewiadoma, różnie się to może potyczyc i tylko o to chodzi. Spodziewałam się że nie będzie widać serduszka bo jest jeszcze wcześnie chociaż wiadomo że gdzieś z tylu głowy była nadzieja ze jednak może coś już będzie. [emoji846] tak na prawdę chyba będę spokojniejsza trochę dopiero jak wejdę w 2 trymestr
To ja Cie zrozumiałam, że nic tam nie było widać. Więc nie wiem czym się przejmujesz? Jest ok! :D

reklama
Przejmować się będę jeszcze długo bo te pierwsze tygodnie to jedna wielka niewiadoma, różnie się to może potyczyc i tylko o to chodzi. Spodziewałam się że nie będzie widać serduszka bo jest jeszcze wcześnie chociaż wiadomo że gdzieś z tylu głowy była nadzieja ze jednak może coś już będzie. [emoji846] tak na prawdę chyba będę spokojniejsza trochę dopiero jak wejdę w 2 trymestr
Ja też odliczam do pierwszych badań prenatalnych ;) i dopiero wtedy odetchnę z ulgą chyba.
Zazdroszczę Wam starszych ciąż ;) ja dopiero w czwartek skończę 4 tydzień :O @ miała przyjść dzisiaj, ale zamiast tego odnotowałam przyrost bety. Boję się jednak żeby plamienia nie wróciły i zastanawiam się czy nie wziąć l4 od poniedziałku chociaż na tydzień. Tak dla kurażu ;)

Do góry