Słyszałaś juz serduszko?Raczej witamy my OM 26.12. Termin 1.10. 3 ciąża i mam nadzieję kolejne fantastyczne maleństwo. W domu 5 i 7 latka.
reklama
JuLa?
Fanka BB :)
Serduszko bije ale wg szkoły mojego doktora nie wolno go na tym etapie podsłuchiwać, może to być szkodliwe. Stąd oglądaliśmy tylko kropkę migającą na ekranieSłyszałaś juz serduszko?
JuLa?
AleWitaj idziemy łeb w łeb termin też niby na 1.10 OSM 26.12 ja wizytę dopiero mam mieć 17 .02 mam nadzieję że tez bedzie coś widać
anio0
Albo tam przecinek był może jakiś mały? Tak jak u mnie wyniki 149,60 i 200,30A może pomyliłaś wartości, zarodek widać chyba przy 3000 a przy 10000 już serduszko, nie za dużo o jedno 0 wpisałas?
To ja Cie zrozumiałam, że nic tam nie było widać. Więc nie wiem czym się przejmujesz? Jest ok!Ja dzisiaj byłam i u mnie dziś właśnie 5+3. Serduszka nie było widać ale zarodek i ciałko żółte jak to lekarz powiedział. Kolejna wizyta za 3 tygodnie dopiero więc już na pewno będzie serduszko o ile nic złego po drodze się nie wydarzy. Oby wszytslo było ok
Super! Moja ost. Miesiączka była 28.12 i wizytę mam 15.02 - mam nadzieje, ze zobaczę lub usłyszę serduszkoSerduszko bije ale wg szkoły mojego doktora nie wolno go na tym etapie podsłuchiwać, może to być szkodliwe. Stąd oglądaliśmy tylko kropkę migającą na ekranie
Agnieszka_1988
Przykro mi. Ściskam mocno [emoji173]
Dziewczyny, niestety muszę się z wami pożegnać W sobotę 06.02 ponownie wykonałam bete -wyszło 54. W porównaniu do wyniku z środy beta praktycznie nie urosła. W niedzielę dostałam krawienia jak na okres także obstawiam ciążę biochemiczną ;(
Życzę Wam wszystkiego dobrego, spokojnych i nudnych 9 miesięcy :*
Mecenasowa27
Przejmować się będę jeszcze długo bo te pierwsze tygodnie to jedna wielka niewiadoma, różnie się to może potyczyc i tylko o to chodzi. Spodziewałam się że nie będzie widać serduszka bo jest jeszcze wcześnie chociaż wiadomo że gdzieś z tylu głowy była nadzieja ze jednak może coś już będzie. [emoji846] tak na prawdę chyba będę spokojniejsza trochę dopiero jak wejdę w 2 trymestr
To ja Cie zrozumiałam, że nic tam nie było widać. Więc nie wiem czym się przejmujesz? Jest ok!
reklama
anio0
Ja też odliczam do pierwszych badań prenatalnych i dopiero wtedy odetchnę z ulgą chyba.Przejmować się będę jeszcze długo bo te pierwsze tygodnie to jedna wielka niewiadoma, różnie się to może potyczyc i tylko o to chodzi. Spodziewałam się że nie będzie widać serduszka bo jest jeszcze wcześnie chociaż wiadomo że gdzieś z tylu głowy była nadzieja ze jednak może coś już będzie. [emoji846] tak na prawdę chyba będę spokojniejsza trochę dopiero jak wejdę w 2 trymestr
Zazdroszczę Wam starszych ciąż ja dopiero w czwartek skończę 4 tydzień :O @ miała przyjść dzisiaj, ale zamiast tego odnotowałam przyrost bety. Boję się jednak żeby plamienia nie wróciły i zastanawiam się czy nie wziąć l4 od poniedziałku chociaż na tydzień. Tak dla kurażu