Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam, czy można dołączyć jeszcze do prywatnej grupy?Musisz po prostu dać nam czas. Ale udzielaj się tutaj. No i napisz jutro jak po prenatalnych. Czy płeć się potwierdzi![]()
Konto masz od roku, a to jest Twój pierwszy post. Wybacz, ale cenimy sobie naszą prywatność i nie chcemy anonimowych osób. Temu dołączane są te dziewczyny, które się udzielająWitam, czy można dołączyć jeszcze do prywatnej grupy?(Od ponad 2tyg czekam na przyjęcie mnie
)
ze względu na to, ze nie napisałaś na forum ani jednego postu, oprócz powyższego, nie możemy Cię tak z bomby dodać na prywatny wątek, miałyśmy nieprzyjemna sytuacje i musimy w jakimś stopniu weryfikować kto się na niej znajdujeWitam, czy można dołączyć jeszcze do prywatnej grupy?(Od ponad 2tyg czekam na przyjęcie mnie
)
Musisz kochana, nam się trochę przedstawićWitam, czy można dołączyć jeszcze do prywatnej grupy?(Od ponad 2tyg czekam na przyjęcie mnie
)
Śliczna dzidzia.
Mozliwe. Część dziewczyn już wie kto mieszka u nich w brzuszku, jak nie z usg to z NiftyDziewczyny, nie mam doświadczenia w temacie, może któraś coś podpowie.
Kiedy najwcześniej można ustalić płeć? Bo ostatnio na USG dzidziuś sie położył tak jakby na pleckach i tam widziałam "coś" między nogamiale bratowa mi powiedziała że to prędzej pępowina niż widoczne męskie narządy, a lekarz to w ogóle nic nie powiedział na ten temat a ja się nie zapytałam i tak dopiero rozkminiam w domu. Dodam że to już był skończony 13 tydzień.
Jak myślicie czy może być już coś widać?