Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam, czy można dołączyć jeszcze do prywatnej grupy? (Od ponad 2tyg czekam na przyjęcie mnie)Musisz po prostu dać nam czas. Ale udzielaj się tutaj. No i napisz jutro jak po prenatalnych. Czy płeć się potwierdzi
Konto masz od roku, a to jest Twój pierwszy post. Wybacz, ale cenimy sobie naszą prywatność i nie chcemy anonimowych osób. Temu dołączane są te dziewczyny, które się udzielająWitam, czy można dołączyć jeszcze do prywatnej grupy? (Od ponad 2tyg czekam na przyjęcie mnie)
ze względu na to, ze nie napisałaś na forum ani jednego postu, oprócz powyższego, nie możemy Cię tak z bomby dodać na prywatny wątek, miałyśmy nieprzyjemna sytuacje i musimy w jakimś stopniu weryfikować kto się na niej znajdujeWitam, czy można dołączyć jeszcze do prywatnej grupy? (Od ponad 2tyg czekam na przyjęcie mnie)
Musisz kochana, nam się trochę przedstawić mamy bardzo fajną koleżeńską i zrównoważoną atmosferę i chcemy żeby tak pozostało, dlatego zanim kogoś dodamy to staramy się daną osobę poznać.Witam, czy można dołączyć jeszcze do prywatnej grupy? (Od ponad 2tyg czekam na przyjęcie mnie)
Śliczna dzidzia. W ogóle takie wyraźne to chyba zasługa sprzętu.Oto mój dzidziuś USG prenatalne we wtorek Zobacz załącznik 1258092
Mozliwe. Część dziewczyn już wie kto mieszka u nich w brzuszku, jak nie z usg to z Nifty Ja sie dowiedzialam dopiero w 20 tc poprzednio.Dziewczyny, nie mam doświadczenia w temacie, może któraś coś podpowie.
Kiedy najwcześniej można ustalić płeć? Bo ostatnio na USG dzidziuś sie położył tak jakby na pleckach i tam widziałam "coś" między nogami ale bratowa mi powiedziała że to prędzej pępowina niż widoczne męskie narządy, a lekarz to w ogóle nic nie powiedział na ten temat a ja się nie zapytałam i tak dopiero rozkminiam w domu. Dodam że to już był skończony 13 tydzień.
Jak myślicie czy może być już coś widać?