reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2021

Czy Wy sobie możecie wyobrazić, ze ten mały 3latek powiedział mamie ze mam dzidzie w brzuchu i on do niego mówił 😱😱😱ja ***** nie mogę się pozbierać ,co za mały szaman 🤯🤯powiedziała ze pół roku temu mieli taka sama sytuacje pani w żłobku była w ciazy na początku i nie mówiła bo za wcześnie i on tez wyczuł, jakbym plaskacza dostała!!!!
Jezu kochany, dreszcze mnie przeszły od samego czytania 😱😱😱 ale bym się wystraszyła, ja pierdzielę!!!! Dla mnie takie tematy są w ogóle out of mind, ja raczej twardo stąpam po ziemi - w żadne duchy i siły nadprzyrodzone nie wierzę, dlatego jak ktoś znajomy mi opowiada taką schizolską sytuację to mi to burzy cały światopogląd 😁 i zawsze staram się jakoś to racjonalnie wytłumaczyć, ale tego to się nie da 😱😱😱
Ale jazda, co za dziecko!!

reklama
Czy Wy sobie możecie wyobrazić, ze ten mały 3latek powiedział mamie ze mam dzidzie w brzuchu i on do niego mówił 😱😱😱ja ***** nie mogę się pozbierać ,co za mały szaman 🤯🤯powiedziała ze pół roku temu mieli taka sama sytuacje pani w żłobku była w ciazy na początku i nie mówiła bo za wcześnie i on tez wyczuł, jakbym plaskacza dostała!!!!
Jakiś mały szaman 😅😅😅

Dziewczyny, mnie nie było 1 dzień na forum, a tyle do nadrobienia 😅😅

co do tych bólów jajników i „ciągnięcia” ja miałam takie silne uczucie miedzy 4-7 tygodniem i lekarz mi pwoiedzial ze to normalne. Tam się wszystko rozciąga i dostosowuje, jajniki pracują pod wpływem zmian hormonalnych. Dopóki to jest uczucie „ciągnięcia” to jest OK, a z bólem ostrym na pewno lepiej jechac do lekarza/szpitala

ten mały 3-latek co odkrył ciąże to mnie zafascynował- ja lubie takie historie 😅😅♥️♥️ Moim zdaniem to dowód na to ze wokół nas często dzieją się rzeczy, których nie rozumiemy i jest w tym coś pięknego, ze nie wszystko jest takie oczywiste, proste do wyjaśnienie, racjonalne tylko jest w tym jakaś MAGIA

PS. U mnie dzisiaj 11+0 - odliczam już dni do końca 1 trymestru, wizyta za ponad tydzień, mam nadzieje ze z moim małym ♥️ jest wszystko w porzadku i nadal pięknie bije i się rozwija

@Agnieszka_1988

1.PNG

Aaaa, a jeszcze co do tego swędzenia pochwy, to bym sprawdziła zapach. Jeśli zapach jest nieprzyjemny, to infekcja na 100% ale jeśli jest bezwonny to może rzeczywiście ten cukier 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ Ale nie znam się aż tak 🤷‍♀️🤷‍♀️
U mnie jest bezwonny, no cholipa szkoda mi tej wizyty co była, ale juz trudno do 1 wytrzymam, bo to zaraz już. Dzisiaj pierwszy dzień wiosny a u nas brzydko ponuro i zimno 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ ale mimo wszystko, Życzę Wam miłej i cieplutkiej niedzieli 😘😘😘

Dziewczyny, odebrałam wyniki badań.

Jeśli chodzi o różyczkę i cytomegalowirus, to w obu przypadkach przeciwciała w kl. IgG mam dodatnie, a w klasie IgM ujemne. To dobrze?

Toxoplasma gongii mam ujemne IgG i IgM - to znaczy, że nigdy się nie zakaziłam tak?

Dzień dobry, oczywiście pobudka była przed 7 bo czemu nie człowiek choruje cały tydzień a w niedziele się wyspać nie może, śnił mi się ten mały szaman, jak sobie przypomnę jego oczy jak za mną chodził z piętra w piętro i nic nie odpowiadał jak go zagadywałam (a dziecko naprawde słodkie, rozgadane).Teraz jestem przerażona, ale jego mama napisała mi ze pójdą z tym gdzies skoro to nie pierwsza akcja, ze tez mnie to musiało spotkać haha mój mówi „idz tam jak najszybciej się da może Ci płeć powie” 😂😂🤦‍♀️Chłopy...Ja zaraz się zbieram po świeże pieczywko dla mojej familiji ogarnę szybko zakupki, upichcę coś poleze i poczekam na te moje larwy niczego nie świadome...Czy jest szampan 0% alko?nie ten dla dzieci tylko wyglądający jak dla dorosłych?Chcialabym uczcić fakt iż już wieści pójdą w świat jak należy 😃ale jestem podekscytowana!!!Nooo i to rwanie w brzuchu jezu jakie to jest upierdliwe ale tylko jak się kładę do spania i w nocy w dzień bardzo rzadko to odczuwam ale nie przyjemne bardzo myśle ze skoro wszystkie to mamy to tak musi być i fajnie ze są wskazówki jak ograniczyć ten ból...

Załączniki

• A46B0CCE-32D9-4F4A-8CCE-33910EC27AB0.png
    A46B0CCE-32D9-4F4A-8CCE-33910EC27AB0.png
    96,4 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Co do szampana to na pewno w Lidlu jest CIN CIN 0%, kupowałam też w Rossmanie.
Ale dzisiaj niedziela niehandlowa, więc nie wiem gdzie Ci się uda to dorwać. Może jakaś Żabka? 😁

Do góry