Athena__01
Fanka BB :)
Czyli chyba tylko ja na tej grupie mam to "szczęście"...A czy któraś z Was cierpiała na pochwice?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli chyba tylko ja na tej grupie mam to "szczęście"...A czy któraś z Was cierpiała na pochwice?
Ja to nawet nie slyszalam co to jest. Zaraz wypytam wujka GoogleCzyli chyba tylko ja na tej grupie mam to "szczęście"...
To jest piczościsk na tle emocjonalnym, traumatycznym etc.Ja to nawet nie slyszalam co to jest. Zaraz wypytam wujka Google
Kurcze, już po prenatalnych! Ależ ten czas zap... ucieka Wspaniałe wieściHej Dziewczyny, melduję się po pierwszym USG prenatalnym i tym samym pierwszym moim przez powłoki brzuszne na samym usg wszystko git, maluszek sobie radośnie podskakiwał taki z niego śmieszek. Ma rączki i nóżki i lekarz nie stwierdził żadnych nieprawidłowości. Oficjalne wyniki, że tak powiem, bo to dopiero w zestawieniu z wynikami krwi, za 1,5 tygodnia.
Jeden maleńki minus jest taki, że krew pobierała jakoś bardzo mało doświadczona kobietka, widać było zresztą, że bardzo młoda i tak mi nieszczęśliwie tą krew pobrała, że mam siniaka i mnie ręka trochę boli. Kurna to jak miałam zestaw badań z krwi, gdzie dużo mi jej pobierali, to nic nie czułam, a tu taka lipa. No ale może każdy musi się nauczyć
Różnie. Jesteś w tym samym wieku ciazowym co ja więc pod koniec tygodnie powinien mieć od 1,4 do 2 cm zależy jakie źródła podająSłuchajcie, dzieć teraz ok. 1mm na dobę rośnie? Dobrze kojarzę?
Kurcze, czytałam chyba o tym to może prowadzić do zakleszczenia penisa podczas seksu?! A może mieć jakiś wpływ na ciążę? Albo na sam poród?To jest piczościsk na tle emocjonalnym, traumatycznym etc.
Zakleszczenia to raczej nie, rozumiem to tak, ze nawet nie ma szans zeby doszlo do penetracji?Kurcze, czytałam chyba o tym to może prowadzić do zakleszczenia penisa podczas seksu?! A może mieć jakiś wpływ na ciążę? Albo na sam poród?