U mnie też brzuch już wywaliło ale to chyba tylko wzdęcia
Dziewczyny z mdłościami, ktoś już wyżej pisał, próbowałyście brać prenatal uno? Ja to brałam już od czasu starań i nie mam mdłości, nie wiem czy po prostu mam szczęście, czy to imbir z prenatalu. Ale może warto spróbować
Kurczę mój gin jest strasznie rygorystyczny, pytałam czy w drugim trymestrze mogę chodzić na tańce albo jeździć na rowerze to mówi że nie ma opcji. Tylko spacery. A nie mam zagrożonej ciąży... tyle widziałam kobiet w ciąży co różne rzeczy robią, nie chce mi się wierzyć że naprawdę nic nie można. Do tego powiedział że badania prenatalne są bez sensu, bo dają niejednoznaczną odpowiedź, no ale jakby wykryto coś co można operować to przecież warto. Chyba że to tak nie działa?
A i pochwalę się moim dyrektorem, najlepszy przełożony na świecie
gadałam z nim dzisiaj bo dostanę L4 na kolejne 3 tygodnie, a gin najchętniej by już dawał zwolnienie do końca ciąży. Mówię dyr że mam mieszane uczucia, czy by np na 2 trymestr nie wrócić, a on do mnie żebym lepiej odpoczywała bo jakbym wróciła i coś by mi się stało z ciążą to on by sobie nie wybaczył
jak bardzo będę chciała wrócić to mi znajdzie zajęcie, ale poleca nie wracać i uważać na siebie. Złoty facet!