reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2021

@JuLa? Wszystkiego najlepszego 😀
U mnie też cola na tapecie, cały czas mam ochotę na taka mega gazowaną 😀
Pierwsze dziecko 27 lat, drugie 29 i teraz trzecie 34 lat.
U mnie córcia wczoraj zniosła ze strychu siatki z ubrankami takimi malutkimi, wybierała dla swojego misia żeby go stroić a ja się rozczulilam że takie malusie i słodkie 😀

reklama
Za to ja od dziś mam 37:))) Za to miałam ciekawy sen. Śniło mi się że wróciliśmy z moją nowonarodzoną córeczką do domu. Najśmieszniejsze było to, że Mała była bardzo wygadana ;) i nie chciała pić mojego mleka, tłumacząc się, że jej nie smakuje :))) Wiem też, że miała na imię Dominika :) Choć nigdy nie przeszło mi w realu aby tak nazwać swoje Maleństwo.
Wszystkiego najlepszego ❤️

To ja mam termin na 22, a 25 skończę 25 lat. Pierwszego urodziłam rok temu 😉

No zebrałam moją leniwa D żeby się pochwalić pierwszą bluza Zobacz załącznik 1243186
Cudo 😍 ja planowałam coś kupić dla maleństwa ale mąż zabronił "bo za wcześnie i nie wiadomo jaka płeć" a kiedy powiedziałam że przecież możemy kupić coś unisex to się obraził bo przecież maleństwo będzie chłopcem albo dziewczynką a nie Unisex 🤦‍♀️

Ja zdążę skończyć 29 przed porodem :-) i to też moje pierwsze
A ja nie zdążę skończyć, ale niewiele mi zabraknie. :) I to też moje pierwsze 👶.
Poza tym chyba dopiero dziś dowiedziałam się co miały na myśli niektóre z Was pisząc, że czują się jak na kacu. Od kilku godzin mnie mdli, a jedyną pozycją w której czuje się w miarę OK jest pozycja leżąca. Na jedzenie od śniadania patrzeć nie mogę. Stary zaparzył mi rumianek i czekam aż ten kataklizm minie.
A jak u was z samopoczuciem? Są jakieś zwroty akcji? 😁

Cudo 😍 ja planowałam coś kupić dla maleństwa ale mąż zabronił "bo za wcześnie i nie wiadomo jaka płeć" a kiedy powiedziałam że przecież możemy kupić coś unisex to się obraził bo przecież maleństwo będzie chłopcem albo dziewczynką a nie Unisex 🤦‍♀️
No u mnie napalil się na chłopca ja na drugą córkę ale bluza mimo że z chłopięcego działu to na Klare bez problemu też się nada:) teraz bynajmniej u mnie w mieście po 15 zł więc jak na sieciowe ciuszki i Jeszce firmowane motywami z Disneya tanio. Jakość na pierwszy rzut oka dobra ale prawdę powie pralka 😂

reklama
Do góry