reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2021

@JuLa? Wszystkiego najlepszego 😀
U mnie też cola na tapecie, cały czas mam ochotę na taka mega gazowaną 😀
Pierwsze dziecko 27 lat, drugie 29 i teraz trzecie 34 lat.
U mnie córcia wczoraj zniosła ze strychu siatki z ubrankami takimi malutkimi, wybierała dla swojego misia żeby go stroić a ja się rozczulilam że takie malusie i słodkie 😀

reklama
Za to ja od dziś mam 37:))) Za to miałam ciekawy sen. Śniło mi się że wróciliśmy z moją nowonarodzoną córeczką do domu. Najśmieszniejsze było to, że Mała była bardzo wygadana ;) i nie chciała pić mojego mleka, tłumacząc się, że jej nie smakuje :))) Wiem też, że miała na imię Dominika :) Choć nigdy nie przeszło mi w realu aby tak nazwać swoje Maleństwo.
Wszystkiego najlepszego ❤️

To ja mam termin na 22, a 25 skończę 25 lat. Pierwszego urodziłam rok temu 😉

No zebrałam moją leniwa D żeby się pochwalić pierwszą bluza Zobacz załącznik 1243186
Cudo 😍 ja planowałam coś kupić dla maleństwa ale mąż zabronił "bo za wcześnie i nie wiadomo jaka płeć" a kiedy powiedziałam że przecież możemy kupić coś unisex to się obraził bo przecież maleństwo będzie chłopcem albo dziewczynką a nie Unisex 🤦‍♀️

Ja zdążę skończyć 29 przed porodem :-) i to też moje pierwsze
A ja nie zdążę skończyć, ale niewiele mi zabraknie. :) I to też moje pierwsze 👶.
Poza tym chyba dopiero dziś dowiedziałam się co miały na myśli niektóre z Was pisząc, że czują się jak na kacu. Od kilku godzin mnie mdli, a jedyną pozycją w której czuje się w miarę OK jest pozycja leżąca. Na jedzenie od śniadania patrzeć nie mogę. Stary zaparzył mi rumianek i czekam aż ten kataklizm minie.
A jak u was z samopoczuciem? Są jakieś zwroty akcji? 😁

Cudo 😍 ja planowałam coś kupić dla maleństwa ale mąż zabronił "bo za wcześnie i nie wiadomo jaka płeć" a kiedy powiedziałam że przecież możemy kupić coś unisex to się obraził bo przecież maleństwo będzie chłopcem albo dziewczynką a nie Unisex 🤦‍♀️
No u mnie napalil się na chłopca ja na drugą córkę ale bluza mimo że z chłopięcego działu to na Klare bez problemu też się nada:) teraz bynajmniej u mnie w mieście po 15 zł więc jak na sieciowe ciuszki i Jeszce firmowane motywami z Disneya tanio. Jakość na pierwszy rzut oka dobra ale prawdę powie pralka 😂

reklama
Do góry