paula.9210
Zaciekawiona BB
Dziewczyny mam wyniki, beta 229 i progesteron 36,7 teraz tylko byle do piatku i powtórka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny mam wyniki, beta 229 i progesteron 36,7 [emoji4] teraz tylko byle do piatku i powtórka
Dziewczyny zaczynam się stresować dostałam bardzo lekkiego plamienia dziś 34 dzień od ostatniej miesiączki. Test który robiłam pokazywał blada kreskę a dziś dopiero wieczorem będę w stanie robić kolejny do lekarza nie mam jak się dziś ruszyć bo nie ma kto zostać. Zmoim synkiem czy któraś z was tak miala może?
Moze za niski progesteron? Albo po prostu jakies niegroźne plamienie ktore z tego co czytalam czesto sie zdarza i nie jest niczym groźnym o ile faktycznie jest lekkie.Dziewczyny zaczynam się stresować dostałam bardzo lekkiego plamienia dziś 34 dzień od ostatniej miesiączki. Test który robiłam pokazywał blada kreskę a dziś dopiero wieczorem będę w stanie robić kolejny do lekarza nie mam jak się dziś ruszyć bo nie ma kto zostać. Zmoim synkiem czy któraś z was tak miala może?
Dziękuję za odpowiedź. Zmieniłam wkładkę i zauważyłam jeszcze jedna malutka plamkę ale to wszystko. Kupiłam test i znowu wyszła kreska tym razem już bardziej wyraźna. Jutro mam lekarza na godzinę 18 więc mam nadzieję że trochę mnie uspokoi@xyz333 jak sytuacja? Plamienie się uspokoiło?
Ja w 1 ciąży ok 7 tygodnia, zauważyłam trochę krwi podczas toalety i bardzo się przestraszyłam. Ale na szczęście pękło mi tylko naczynko w pochwie podczas wypróżniania i nic później się nie działo.
Mam nadzieję, że u ciebie będzie podobnie.