mnie wypadł już w czwartek w południe i do tej pory cisza dlatego zastanawiam się ile może to jeszcze potrwać, taka tykająca bombaMi odpadł w poniedziałek rano A urodziłam w nocy z poniedziałku na wtorek
reklama
mi o
mi odpadł w środę popołudniu, dziś w nocy miałam mega twardnienia brzucha,,, które dalej się dzieją... ale tak po za tym to cisza...
@Kalaa nie dziękuję... wiem, że jeśli dojdzie do wywoływania to będzie hardcore............... mam nadzieję, że będę jakimś wyjątkiem!
mnie wypadł już w czwartek w południe i do tej pory cisza dlatego zastanawiam się ile może to jeszcze potrwać, taka tykająca bomba
mi odpadł w środę popołudniu, dziś w nocy miałam mega twardnienia brzucha,,, które dalej się dzieją... ale tak po za tym to cisza...
@Kalaa nie dziękuję... wiem, że jeśli dojdzie do wywoływania to będzie hardcore............... mam nadzieję, że będę jakimś wyjątkiem!
Kalaa
Zaangażowana w BB
No ciężko to przewidzieć może być od razu A może to i tydzień trwać... Ale życzę żeby było jak najszybciejmnie wypadł już w czwartek w południe i do tej pory cisza dlatego zastanawiam się ile może to jeszcze potrwać, taka tykająca bomba
Kalaa
Zaangażowana w BB
No to duża szansa że zacznie się samomi o
Mam jeszcze tydzień do terminu także nie jest źle, ale wolałabym żeby się zaczęło szybciej, to czekanie najgorszeNo ciężko to przewidzieć może być od razu A może to i tydzień trwać... Ale życzę żeby było jak najszybciej
Agnieszka 30
Fanka BB :)
Hej dziewczyny Jak tam dzieciaczki się chowają? Dajecie radę grzeczne czy łobuziaki??
Zosix
Zaangażowana w BB
Walczymy z kolka ale ogl nie jest zle . Mała jest dość wymagająca a do tego nie jest śpiochem wiec ciagle potrzebuje uwagi i przyplątał się kryzys laktacyjny ... najgorsze co może być . Kupiłam już mm ale mam nadzieje ze odpuści . A co u Cb ?Hej dziewczyny Jak tam dzieciaczki się chowają? Dajecie radę grzeczne czy łobuziaki??
bananka8686
Mi położna poleciła picie syropu ze słodu jęczmiennego. Tu jest większe stężenie słodu jęczmiennego niż w piwie i herbatkach na laktację. Jutro zaczynam to napisze za pare dni czy działaW sumie jadam przede wszystkim nabial a polozna polecila mi piwo oczywiscie bez % Karmi- bo ono na bazie slodu jeczmiennego zawiera sporą ilosc to powinno pobudzić laktacje. Tylko szkoda ze to gazowane a ja nie pijam gazo,owszem pare razy otowrzylam by wywietrzaly bąbelki ale chyba szału z mlekiem nie było
bananka8686
Gratulacje! Szybki poród jak się czujecie? Masz pokarm?Przyszła kolej na mnie dziewczyny urodziłam wczoraj o 3.20 poród szybki i dynamiczny, takie mocniejsze i regularne skurcze zaczęły mi się koło polnocy, po drugiej byliśmy w szpitalu i 5 cm rozwarcia. O 3.00 byłam na porodówce tam przy badaniu już 8cm i wody odeszly, od razu zaczęły się parte, 3 skurcze i malutka wyszla♥ 3180g i 54 cm♥
reklama
bananka8686
No i jak u ciebie? Na pewno już urodziłaś jak wyglądało wywoływanie?O widzisz... Mi proponują żel i balonik a potem oksytocyne. Ale już nie mam wyboru bo jestem dwa tyg. Po terminie. Także wydaje mi się, że nie ucieknę od wywoływania.. Inna sprawa, że już powoli psychicznie mnie to przerasta.. W sensie to czekanie.. Boje się że przechowuje. A odwlekała ile się dało.. I teraz jeszcze stresuję się tym kowidotestem.. Oczywiście tak bardzo że już mam wszystkie objawy ahaha... No nic.. W poniedziałek mam już szpital...