maryliese
Fanka BB :)
Przykro mi. Tulę wirtualnie [emoji24]Ale serce nie bije. To już koniec.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi. Tulę wirtualnie [emoji24]Ale serce nie bije. To już koniec.
Ale serce nie bije. To już koniec.
Osoby wykonujące prenatalne powinny miec certyfikat i zwykły gin nie jest w stanie tak sprawdzić wszystkiego. To jest też kwestia sprzętu. Tam sie sprawdza bardzo dużo parametrow.No to czy jest w takim razie sens je robić dodatkowo skoro zwykły gin też to może sprawdzić, już sama nie wiem.
Ja mam dostęp i informację, że do 8 dostanę wynik. Smsa dostaje bezpośrednio od firmy. Nie wiem czemu oni tak robią, że nie kierują tego bezpośrednio do pacjentek.Niestety nie.. najpierw gin dostaje maila potem informuje mnie ale jutro zadzwonie bo w sumie minal dziś tydzień..
Ja mam dostęp i informację, że do 8 dostanę wynik. Smsa dostaje bezpośrednio od firmy. Nie wiem czemu oni tak robią, że nie kierują tego bezpośrednio do pacjentek.
[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Mnie też by zdziwiło gdybym miała chłopca patrząc na mój ryjok [emoji1787]
Oczywiście, ale Ty na pewno będziesz je miała wcześniej.Zazdroszczę bardzo wyników mam nadzieje, ze się nam pochwalisz [emoji847]
Bardzo mi przykro [emoji26] trzymaj się dzielnie KochanaAle serce nie bije. To już koniec.
Strasznie mi przykro trzymaj sięDziewczyny, dziś znów krwawiłam. Byłam u lekarza i niestety... [emoji24]zaraz jadę do szpitala. Nie wiem jak to przeżyję... jestem załamana. To jest jak jakiś koszmar.
Trzymajcie się zdrowo! Trzymam za Was kciuki.