maeria
Fanka BB :)
Ale serce nie bije. To już koniec.Mimo wszystko trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze. Trzymajcie się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale serce nie bije. To już koniec.Mimo wszystko trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze. Trzymajcie się
Bardzo mi przykro Życzę dużo siły w tym trudnym dla Was czasie...Ale serce nie bije. To już koniec.
Ale serce nie bije. To już koniec.
Jest takie rozporządzenie dla ultrasonografii. We wszystkich klinikach się stoować powinni.Niby skąd ten zakaz? :O
Dlaczego jest zakaz.. ja normalnie dostalam plyte dla lubego i zdjecia co do 3d to moja gin powiedziała, ze na tym etapie to nie zdrowe ale dlaczego nie dopytalam
Też jestem ciekawa skąd ten zakaz Powinni cenę obniżyć w takim razie.
Stąd:Niby skąd ten zakaz? :O
Też tak zareagowałam, w innej przychodni dowiedziałam się, że to odgórnie narzucone.Ech niektórym w tych przychodniach to już się w d... poprzewracało od tego wirusa, że badają mniej parametrów i nie robią w pełni badania, nie nagrywają na płytkę Jakbym to usłyszała to bym podziękowała i wyszła i poszukała innej przychodni
Dziewczyny, dziś znów krwawiłam. Byłam u lekarza i niestety... [emoji24]zaraz jadę do szpitala. Nie wiem jak to przeżyję... jestem załamana. To jest jak jakiś koszmar.
Trzymajcie się zdrowo! Trzymam za Was kciuki.
Stąd:
W 2 bardzo dobrych przychodniach w warszawie (prywatnych) dostałam informację, że niestety muszą się do tego stosowac.
Dokładnie takie samo zdanie mam. Pomijając już to 3d i nagranie, to fakt, że nie zalecają badać przepływów jak inne parametry sa ok to już mnie mocno niepokoi.Zrozumiałabym gdyby była to specjalna wizyta dla frajdy...
Skoro pacjentka już jest, już ma badanie, włącznie 3D czy nagranie płyty to nie problem.
Dla mnie te zalecenia są chore....