reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Oczywiście ze trzymamy
Dziś moj wielki dzień! 20.45 mam wizytę, 8+2, znoszę jajko oczywiście ale uważam to za ogromny dar, ze mogę być w tej ciąży, cokolwiek się wydarzy to dziękuje za każdy dzień tego stanu w którym jestem a miałam nie być. Trzymajcie za mnie kciuki, wysyłajcie pozytywne myśli [emoji846]

Dziś moj wielki dzień! 20.45 mam wizytę, 8+2, znoszę jajko oczywiście ale uważam to za ogromny dar, ze mogę być w tej ciąży, cokolwiek się wydarzy to dziękuje za każdy dzień tego stanu w którym jestem a miałam nie być. Trzymajcie za mnie kciuki, wysyłajcie pozytywne myśli [emoji846]
Trzymam mocne kciuki [emoji110][emoji110]

Jestem wykończona... Ciągle bym spała a przy moim Łobuzie to niemożliwe... Dodatkowo do pracy na 4h a w taką pogodę tak mi się nie chce [emoji20] mdłości minimalnie mniejsze [emoji6]

reklama
Witam [emoji4] jak samopoczucie?
U mnie 5+0 i na 28.10
O to idziemy równo.
Miałam usg 4+5 byl pecherzyk 6.6mm
Ja jestem po dwóch poronieniach to moja 3cia ciąża jak dobrze pójdzie to będzie 1sze dzieciątko. Od wczoraj zaczęłam wbijać heparyne na rozrzedzenie krwi .
Ja się dobrze czuje tzn nic nie czuje to chyba dobrze nie mam mdłości ani nic . Lekko mnie cmi jak nie zjem i głodna jestem ale jak zjem to przechodzi i wszystko jest ok . A u ciebie ? Masz już jakieś dolegliwości kiedy się wybierasz na wizytę

Do góry