październikowe_love
Fanka BB :)
Nie wiem czy słyszałyście, ale nie dość ze od lipca mamy 500+ na pierwsze dziecko to opodatkowanie na dziecięce akcesoria spada z 23% na 8%. Hehe żyć nie umierać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
(10+0)
Czesc Wam zaczynamy z fadolą nowy tydzień mąż zawiózł młodego do przedszkola, czekam na niego ze śniadankiem
Już nie wiem kto co pisał....
Dziewczyny współczuje Wam poprzednich strat nie wiem jak to jest i mam nadzieję że nigdy się nie dowiem ale nie możecie tak się nastawiać! Pamiętajcie czasami wiara czyni cuda do tej pory z tą ciążą u Was ok więc musicie zmienić nastawienie! Zamartwianie się nie jest dobre dla fasoli a tym bardziej dla Was samych! Cieszcie się każdym dniem ho i tak nikt z nas nie ma wpływu na to co będzie....
Mój Alan miał 3200 i 53cm.
Co do 500+ to właśnie mąż mi coś rano mowił ale szczerze nie chce mi się w to wierzyć.
O tym opodatkowaniu to nie słyszałam Fajnie [emoji39]Nie wiem czy słyszałyście, ale nie dość ze od lipca mamy 500+ na pierwsze dziecko to opodatkowanie na dziecięce akcesoria spada z 23% na 8%. Hehe żyć nie umierać