reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

10+2
Czesc dziewczyny. Ja po sniadanku ogarniam chate i czekam na mame.
8+2
Dzień dobry
ja znowu w nocy miałam krew przy sikaniu i już czarny scenariusz w głowie siedzi :(
W ogóle wczoraj byłam na pierwszych badaniach z krwi i prawie 250 poszło :/
ja nie mam zamiaru robić żadnych dodatkowych testów
Właśnie biorę się za śniadanie- Nutella :)
@gaga92 a juz mialas wczesniej? U lekarza bylas?

Chcialoby sie nie stresowac ale sie nie da. Po badaniu jakis czas jest ok a potem zas wzrasta adrenalina co to bedzie na kolejnym badaniu. Mysle ze te po poronieniu odetchna dopiero w 2 trymestrze.

O 500+ na pierwsze dziecko od lipca slyszalam ale o reszcie nie.

reklama
Widziałam na wrześniówkach że dziewczyny chcą przejść na prywatne forum ponieważ ktoś ich czyta i brzydko komentują :( ech... Ciekawe gdzie i czy nas nie komentują!?

Gaga może umów się na wizytę i sprawdź skąd ta krew :(

Ja się boję wtorkowej wizyty że się okaże puste jajo :( ech...

Córkę zaraz wyprowadze do szkoły a z mamą pojadę do dentysty :)

10+2
Czesc dziewczyny. Ja po sniadanku ogarniam chate i czekam na mame.

@gaga92 a juz mialas wczesniej? U lekarza bylas?

Chcialoby sie nie stresowac ale sie nie da. Po badaniu jakis czas jest ok a potem zas wzrasta adrenalina co to bedzie na kolejnym badaniu. Mysle ze te po poronieniu odetchna dopiero w 2 trymestrze.

O 500+ na pierwsze dziecko od lipca slyszalam ale o reszcie nie.
W poniedziałek albo wtorek pojawiła się raz przy sikaniu
u lekarza swojego byłam 18 lutego a potem 27 innego żeby podgladnac

Ja dziś załatwiłam laboratorium. Czuje się kiepsko po tym progesteronie. Głowa boli, niedobrze mi od rana i w ogóle jestem zamulona.

@gaga92 ale zauważyłaś przy podcieraniu? Taka żywo czerwona?

@Amica20 no na bank dużo dziewczyn czyta nasze forum i się jeszcze nie ujawniły. Osobiście nie pojmuje takiego podejścia ;) ja już czekam aż też zrobiomy sobie prywatną grupę, żeby można było swobodniej porozmawiać. Ale jeszcze za wcześnie. Teraz trzeba się pilnować :D

Ja też nie robię żadnych dodatkowych testów. Nawet nie wiem czy prenatalne robię, bo chyba w poprzednich ciążach nie miałam.

Ja dziś załatwiłam laboratorium. Czuje się kiepsko po tym progesteronie. Głowa boli, niedobrze mi od rana i w ogóle jestem zamulona.

@Amica20 no na bank dużo dziewczyn czyta nasze forum i się jeszcze nie ujawniły. Osobiście nie pojmuje takiego podejścia ;) ja już czekam aż też zrobiomy sobie prywatną grupę, żeby można było swobodniej porozmawiać. Ale jeszcze za wcześnie. Teraz trzeba się pilnować :D

Ja też nie robię żadnych dodatkowych testów. Nawet nie wiem czy prenatalne robię, bo chyba w poprzednich ciążach nie miałam.
No właśnie, ja na forum przesiadywałam również w poprzednich ciążach i dziewczyny które były na forum mam również w znajomości na fb i utrzymaujemy kontakt :) ale dziwne że jedne drugiej zazdrości czy co, taka zawiść i po co trzeba się nauczyć cieszyć również z czyjegoś szczęścia :)
Czekam pod gabinetem i tak mnie mdli ten zapach że poezja :baffled:

Ja zrobię te prenatalne bo tak mi zalecił doktor, w poprzednich ciążach byłam młodsza więc wiadomo że nie było :)

Tak czerwona na papierze

reklama
Do góry