A czemu? Przecież się udzielałaś.Coraz lepiej. Zostałam wywalona z zamkniętego. Cudnie. Brawo szalona!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czemu? Przecież się udzielałaś.Coraz lepiej. Zostałam wywalona z zamkniętego. Cudnie. Brawo szalona!!!!!!
Echhh....chyba z każdym miała zatarg.Przynajmiej to pokazuje jaka osoba jest. Moja racja jest najmojsza, a jesli cos mi sie nie podoba to was poblokuje. Zaczelo sie od tego ze nie czyta ze zrozumieniem a sie wypowiada. Juz chyba z kazdym miala zatarg na forum. To mowi samo za siebie.
Oczywiście [emoji8] [emoji8] i będziemy niedobre przy herbacie. I za karę zjemy po 5 pączków [emoji14] [emoji14] (kurde ale bym zjadła pączka).@Mimi00 pewno tez, bo ona też taka niedobra [emoji48][emoji48][emoji48][emoji8] ale wlete kiedys na herbatkę do Ciebie [emoji108][emoji173]
Powodzenia [emoji110] [emoji110] mam nadzieję,że już jesteś po, i tulisz Stasia [emoji5]Wody mi odeszły [emoji23] leżęna porodowce właśnie. Dobrze ze jestem w szpitalu bo nie sądziłam że tego tyle a tu w domu nowy materac, nowe auto wszystko bym zachlastala [emoji23][emoji23][emoji23] (żartuję).
Trzymajcie kciuki żeby poród trwał krótko w porównaniu do tego że tyle tu lezalam
Ejj tez bym zjadla [emoji7][emoji7] nie spisz?Oczywiście [emoji8] [emoji8] i będziemy niedobre przy herbacie. I za karę zjemy po 5 pączków [emoji14] [emoji14] (kurde ale bym zjadła pączka).
Sandra nic nie ruszyło? [emoji14] To wpadaj w te Beskidy na herbatkę do mnieEjj tez bym zjadla [emoji7][emoji7] nie spisz?
Do Ciebie tez chętnie wpadne [emoji173] tak masz tam pięknie. Podejrzewam że jeszcze przed porodem bym zdążyła, bo moj syn ma mnie gdzies [emoji23] Siedzi w brzuchu i nie ma zamiaru wyjsc. W ogole mam wrażenie ze on nawet w kanale rodnym nie jest bo jego czkawke dosc wysoko ostatnio czuje.Sandra nic nie ruszyło? [emoji14] To wpadaj w te Beskidy na herbatkę do mnie
Nie. Wyprawiłam mena do pracy i mi się odechciało spać. A teraz jestem taka głodna że szok. Ciągle o tym pączku myślę.......Ejj tez bym zjadla [emoji7][emoji7] nie spisz?
Wiecie gdzie ja czuje czkawke? W odbycie.... czuje jak mu podskakują plecki ale tam mega nisko też świetnie czuje [emoji23] [emoji23]Do Ciebie tez chętnie wpadne [emoji173] tak masz tam pięknie. Podejrzewam że jeszcze przed porodem bym zdążyła, bo moj syn ma mnie gdzies [emoji23] Siedzi w brzuchu i nie ma zamiaru wyjsc. W ogole mam wrażenie ze on nawet w kanale rodnym nie jest bo jego czkawke dosc wysoko ostatnio czuje.
Uparty - na pewno nie za mna [emoji23][emoji23][emoji173]