Pollyannap
Fanka BB :)
Edzia. Magnez... nawet 3xdziennie!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze za duzo dzisiaj aktywnosci mialas? Polez, odpocznij, obserwuj czy te bole sa regularne i czy sie nasilaja. Jak cos to na ip jedz, to sprawdza co sie dzieje. Dobrze by bylo zeby maluszek jeszcze te 2-3 tygodnie posiedzial.Hej dziewczyny mam dziwne bóle na dole brzucha aż brzuch twardnieje i promieniuje do krzyża czy mam się martwić wzięłam nospe i leżę?
Jak tam u Ciebie? Wszystko juz gotowe? Dobrze sie czujesz?U mnie w 31+5 było 1900.
Teraz będę miała mała mierzona dopiero 25.09 czyli 37+3
Jak tam u Ciebie? Wszystko juz gotowe? Dobrze sie czujesz?
Moze za duzo dzisiaj aktywnosci mialas? Polez, odpocznij, obserwuj czy te bole sa regularne i czy sie nasilaja. Jak cos to na ip jedz, to sprawdza co sie dzieje. Dobrze by bylo zeby maluszek jeszcze te 2-3 tygodnie posiedzial.
W kwestii poduszek do karmienia, ja bym polecila z kulkami (styropianowymi?). Kupilam teraz z "granulatem silikonowym", bo myslalam, ze to sa jakies silikonowe kulki, a to jest zwykle wypelnienie poduszek. Jeszcze dzircka na tym nie karmilam, ale juz jestem przekonana, ze 2 lata temu mialam lepsza.Praktycznie gotowe wszystko jest, czekam tylko na ostatnie przesyłki, gemini, koszula do karmienia, prześcieradełka do wózka. W poniedziałek odebraliśmy wózek. Zostanie mi do kupienia jeszcze tylko poducha do karmienia ale nie umiem się na razie na żadna konkretna zdecydować [emoji23]
W ostatnim tygodniu września nam ściągany szew i lekarz na podjąć decyzja czy moja szyjka da radę przy porodzie naturalnym czy nie i wtedy skierowanie na CC[emoji4]
A czuje się hmmm ogólnie to dobrze ale jakbym miała z 70 lat [emoji23][emoji23][emoji23]
Pewnie jak coś to jedź. Oby się uspokoiło. [emoji110][emoji110][emoji6]Raczej za dużo dzisiaj nie robiłam. Jeśli nie przestane to pojadę niema innej opcji.
Z poduszka mozesz zawsze poczekac, to juz nie jest niezbedne a moze bedziesz chciala karmic na lezaco i poducha sie okaze niepotrzebna. Ja mialam, tzn nadal mam, ale starszego synka bylo mi niewygodnie na niej karmic, a robilam sporo podejsc. Maz korzystal z niej jak chcial uspic malego, to ja zakladal, kladl sobie synka na niej i sie przytulali a rece mial wolne i np czytal ksiazke albo cos na kompie klikal fajnie ze wszystko ok i szew sie ladnie utrzymal oby tak dalej, bo juz koncowkaPraktycznie gotowe wszystko jest, czekam tylko na ostatnie przesyłki, gemini, koszula do karmienia, prześcieradełka do wózka. W poniedziałek odebraliśmy wózek. Zostanie mi do kupienia jeszcze tylko poducha do karmienia ale nie umiem się na razie na żadna konkretna zdecydować [emoji23]
W ostatnim tygodniu września nam ściągany szew i lekarz na podjąć decyzja czy moja szyjka da radę przy porodzie naturalnym czy nie i wtedy skierowanie na CC[emoji4]
A czuje się hmmm ogólnie to dobrze ale jakbym miała z 70 lat [emoji23][emoji23][emoji23]
W kwestii poduszek do karmienia, ja bym polecila z kulkami (styropianowymi?). Kupilam teraz z "granulatem silikonowym", bo myslalam, ze to sa jakies silikonowe kulki, a to jest zwykle wypelnienie poduszek. Jeszcze dzircka na tym nie karmilam, ale juz jestem przekonana, ze 2 lata temu mialam lepsza.