Dzien dobry. Wczoraj było opóźnienie i zamiast o 18.45 weszliśmy 20.15. Jak wróciłam to szybka kąpiel i do łóżka.
Z dzidzią wszystko ok. Waga 30 + 0 wyszła 1.45 kg więc już kawał dziewczynki siedzi. Wszytko w normie przepływy, serduszko, już widać faldki na rękach i nóżkach [emoji7] z lożyskiem wszystko ok pomimo że się bałam bo miała kiepskie wyniki pappa. Mamy filmik i kilka zdjęć ale takie średnie bo mała akurat ma głowę wtulona do miesniaka i ten zasłania i ciężko zrobić dobre zdjęcie. ( miesniak się nie powiększa 7.2 cm na 4.5 cm i tak duży ale nic złego nie robi ). Nosek ma śliczny i buzie pyzata ciekawe czy jej tak zostanie. [emoji7]
Pani doktor uświadomiła mi że to mała wiercidupka bo tam gdzie brzuch pulsuje to dupka jest czyli po tatusiu;-). Rozmawiałam z nią trochę o porodzie bardzo miła kobieta i ona tak pół na pół jeśli naturalnie to muszę być pod mocną kontrolą ciekawe co mój prowadzący powie 31.07 mam wizytę.
Byłam wczoraj na pierwsze szkole rodzenia wiele sie nie dowiedziałam Pani po chorobie zrobiła w mega skrócie. Dziś kolejne zajęcia miejmy nadzieję że będzie lepiej. Chyba się wybiorę na jeszcze jedną mamy u nas dwie darmowe A czas mam więc chyba nic nie stracę teraz chodzę przy szpitalu w którym będę rodzić i to trochę takiemppd panie pielęgniarki/położne robione jest albo jestem przewrazliwiona.
Miłego dnia dziewczyny. Wszystkim Aniom najlepsze życzenia ps. Ja też świętuje [emoji6]