Szalona 29
Moderatorka
GRATULACJE )Zobacz załącznik 861393 dziewczyny niemąż mi się dziś oświadczył na malutkiej ukrytej między skałami płazy do której dopłynęliśmy morzem ;D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GRATULACJE )Zobacz załącznik 861393 dziewczyny niemąż mi się dziś oświadczył na malutkiej ukrytej między skałami płazy do której dopłynęliśmy morzem ;D
Ja zawsze wykupuje ubezpieczenie, załatwić można nawet tego samego dnia ale wiadomo zawsze lepiej wcześniej się zorientować. Ja chodzę do firmy ubezpieczajacej i tam wyszukuą mi to co mnie interesuje. W zeszłym roku koszt był nie więcej niż 150 zł za 2 os głównie interesowało mnie ubezpieczenie NW ale było też od opóźnienia lotu, zagubienia bagażu. Jeżeli wiesz ze będziesz uprawiala sporty ekstremalne to też ubezpieczenia się od tego. Radzę poczytać jakie sporty są uznawane za ekstremalne, bo można się czasem zdziwić jak jedziesz autem to dobrze mieć ubezpieczenie w razie awarii takie, że dają ci auto zastępcze, holowanie do mechanika itp. Chyba, że to już masz wykupione to w ubezpieczeniu auta, tylko sprawdź czy za granicą też to obowiązuje. Ogólnie musisz przeczytać dokładnie umowę i jakie i na co masz ubezpieczenie i do jakiej kwoty. Zawsze mniej to ubezpieczenie przy sobie.Dziewczyny a mam pytanie wakacyjne. Kilka z was pisała, że jedzie na zagraniczne wakacje. Jakie ubezpieczenia do koszyka tego wykupujecie? I ile wcześniej najlepiej to załatwić? Pod koniec czerwca jadę autem na północ Włoch i właśnie niemąż mówi, żeby zacząć się już rozglądać.
Ja biorę tylko z NFZ kartę unijna , w Europie wystarczy, a jeżeli chodzi o podróż to tylko co jest w standardzie, nic dodatkowo nigdy nie wykupuje, a generalnie wyjezdzam kilka razy w rokuDziewczyny a mam pytanie wakacyjne. Kilka z was pisała, że jedzie na zagraniczne wakacje. Jakie ubezpieczenia do koszyka tego wykupujecie? I ile wcześniej najlepiej to załatwić? Pod koniec czerwca jadę autem na północ Włoch i właśnie niemąż mówi, żeby zacząć się już rozglądać.
U mnie pierwsze mieszkanie remontowalismy sami. Mąż razem z braćmi to złote rączki. Wszystko wyszło super i od tego czasu jego bracia pocztą pantoflowa zostawili przez nas polecani i teraz po 6 latach mają prężnie działająca 2 osobową firmę remontowa, która miejsca ma zaklepane na przyszły rok remontowali nam drugie mieszkanie, dom też będą nam robićMy sami cale mieszkanie zroblisny..lacznie z. Cieciem pflytek do łazienki.. ja fugiwalam laziebie.. gipsowac szpachliwac malowac
Osadzanie drzwi czy parapetiw, polozenie pabeli i listew... to tez nie problen..ale przy 2 dzieci sily na to juz nie mieliśmy
Ja chyba nie mam dha w swoim suplemencie.A propo leków...każda z was łyka jakiś ciążowy suplement z dha?
Bo ja tylko jod, foliowy i wit d I nie wiem czy wprowadzać czy dać sobie spokój z suplementami?
Wyniki ok mam. Oczywiście gin poleca Mama dha ale to niestety dziěki prężnie działającemu przedstawicielowi [emoji14]
Ja biore falvit mama i pregna dha od 2 trymestru a wczesniej sam femibion 1A propo leków...każda z was łyka jakiś ciążowy suplement z dha?
Bo ja tylko jod, foliowy i wit d I nie wiem czy wprowadzać czy dać sobie spokój z suplementami?
Wyniki ok mam. Oczywiście gin poleca Mama dha ale to niestety dziěki prężnie działającemu przedstawicielowi [emoji14]