aisza7
Fanka BB :)
Cholera a lekarz mi mowil ze wyrosnie...
Co prawda ja mam.azs ale poza wrazliwsza skora, konieczniscia stosowania plynow dzieciecych daje rade.
Zaczelo sie od tradziku niemowlecego mega to.paskudne a pozniej ta szyja, az do.krwi rozdrapane. Teraz ma 20 miesiecy i szyja na dwa dni wraca do normy a później bach znowu.
Niby czytalam ze duze znaczenie ma dieta ale raz jej wychodzi po pomidorach a nastenym razem nie, tak.sprawdzałam z kazda rzecza... ah
Ale o avene slyszalam ostatnio ale nie próbowałam. Jestem na.etapie eucerin atopicontrol i narazie pomaga na.chwile
Mi też tak mówili i niestety nie sprawdziło się. AZS ma to do siebie że jest to choroba na całe życie, jedynie przychodzi czas remisji który wycisza objawy czasami na krótko, a czasami na długo .I oby ten czas remisji trwał u naszych dzieci jak najdłużej. Ja do pakietu mam jeszcze alergiczną starsza córkę , alergia wziewna= sterydy zwiewne i również singular.O 5 lat odczulam ją szczepionką doustną która niestety nic jej nie pomogła. W lipcu kończymy odczulanie na szczęście bo wszystko to mega drogie.