reklama
Szalona 29
Moderatorka
Wiem pamietam.. ! I mialas racjeJa na zdjęciach z prenatalnych szalonej widziałam chłopaka jak byk nawet rozmawiałyśmy nt temat na fb
....maz przed ginem wypatrzy jajka i siusiaka a gin mu na to ze sie moze zmienić...ale chyba juz raczej sie nie zmieni...wątpię.... tak wiec bede jak rodzinka.pl
monami
Fanka BB :)
Wiem pamietam.. ! I mialas racje
....maz przed ginem wypatrzy jajka i siusiaka a gin mu na to ze sie moze zmienić...ale chyba juz raczej sie nie zmieni...wątpię.... tak wiec bede jak rodzinka.pl
Ciekawe czy u mnie coś nie wyrośnie między nogami dziecia, wizytuje we wtorek u swojego lekarza a 25 maja mam połówkowe. Czekam z niecierpliwością
Margonelka
A jaką firmą? I w kartonie czy streczem tylko szczelnie owijalas?Ja wysylalam wozek z poznania do łodzi... kurier za wozek 3 w 1 kosztowal ok 80zl ...
sandralevv93
@naturalnamamaDziewczyny zaproscie mnie do tej zamkniętej grupy [emoji3][emoji7][emoji6]
@szalona29
Ole można spokojnie dodac [emoji4]
Ja po wizycie
Zgłosiłam mojej gin, że już tych mocniejszych skurczy nie mam ale czasem wyczuwam pod ręka bardziej twardy brzuch ale nie tak jak przy tych skurczach. Położyłam się do usg i akurat tak się stało, pokazuje jej że nawet teraz tak jest i widać jakby takie uwypuklenie... a ona na to że to dzidzia akurat pleckami się obrzucił
Za chwile i przyłożyła głowice i mówi: no i synek wiercipięta, tak się ruszał mały bezwstydnik twarzy nie chciał pokazać ale za to nogi odrazu rozłożył 227gr szczęścia mieszka w moim brzuszku, wszystkie wyniki Ok. Badania połówkowe mam 6.06.
Mam brać tardyferon bo mam obniżone żelazo.
Zgłosiłam mojej gin, że już tych mocniejszych skurczy nie mam ale czasem wyczuwam pod ręka bardziej twardy brzuch ale nie tak jak przy tych skurczach. Położyłam się do usg i akurat tak się stało, pokazuje jej że nawet teraz tak jest i widać jakby takie uwypuklenie... a ona na to że to dzidzia akurat pleckami się obrzucił
Za chwile i przyłożyła głowice i mówi: no i synek wiercipięta, tak się ruszał mały bezwstydnik twarzy nie chciał pokazać ale za to nogi odrazu rozłożył 227gr szczęścia mieszka w moim brzuszku, wszystkie wyniki Ok. Badania połówkowe mam 6.06.
Załączniki
ola_9090
Jaki mądry facet....patrzcie państwo. Napisałabym mu taka wiązankę za te słowa otuchy że by mu wpięty poszło. Chciałaś dobrze a wyszlo jak wyszło. Czasami zdarzają się takie transakcje co zrobisz...daj sobie spokój z tymi nerwami, tymbardziej na noc, nakręcisz się niepotrzebnie i nie będziesz mogła spać. Każda z nasa za sobą takie cudowne transakcje zapewne [emoji23][emoji23] może ta świadomość Ci trochę pomoże [emoji6]dzięki dziewczyny.Babie napisałam że umawiałam się na towar uszkodzony ale sprawny a dostałam połamane coś że śmietnika.
Chce zwrot kasy (cudowny parasol mogę odesłać) a jak nie zgłaszam sprawę na policję.Ale wątpię z odpisze.Jestem zła na siebie.Sprzedaje sama mnóstwo rzeczy (wprawdzie w 90% nowe - kosmetyki i handmade) i nigdy nikogo nie oszukałam i zawsze starałam się być na maksa uczciwa.Nigdy tez nie mialam zadnego zwrotu z ogloszen. Co używane to używane jak podniszczone to opisane plus zdjęcia i odpowiednia cena
..
Mąż mi napisał że jestem naiwna i że jak zawsze daje się wydymać i jest mi tak cholernie przykro.I że nawet z dzieciakami się dałam wpierniczyc w g.. bo zostałam sama z czworgiem dzieci (koledzy syna latają samopas po osiedlu) z dwójką cudzych, które.maja mnie w zopie.
I że tak jest zawsze jak go nie ma i ze już nigdy nie zmądrzeje.
Mój syn się na wystraszyl i przeżywa...A ja czuję się oszukana bezsilna i rozżalona tak bardzo, że mnie mdli i nie mogę jeść.
Margonelka
No ba,ze mnie tez czasem taka Grażyna biznesu,że szokJaki mądry facet....patrzcie państwo. Napisałabym mu taka wiązankę za te słowa otuchy że by mu wpięty poszło. Chciałaś dobrze a wyszlo jak wyszło. Czasami zdarzają się takie transakcje co zrobisz...daj sobie spokój z tymi nerwami, tymbardziej na noc, nakręcisz się niepotrzebnie i nie będziesz mogła spać. Każda z nasa za sobą takie cudowne transakcje zapewne [emoji23][emoji23] może ta świadomość Ci trochę pomoże [emoji6]
Super kawał chlopaJa po wizycie
Mam tak straszna ochotę na zupkę chińską... wiem,ze niezdrowo itd ale to jest silniejsze ode mnienajwyzej będę świeciła w nocy
Mama po.raz trzeci
Cudownie kochana! Tylko sie relaksowac terazJa po wizycie
reklama
NaturalnaMama
Zabiję Cię... Miałam iść spać, vifon w kuchni... Cholera... [emoji23]No ba,ze mnie tez czasem taka Grażyna biznesu,że szok
Super kawał chlopa
Mam tak straszna ochotę na zupkę chińską... wiem,ze niezdrowo itd ale to jest silniejsze ode mnienajwyzej będę świeciła w nocy