reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Wiem pamietam.. ! I mialas racje :)
....maz przed ginem wypatrzy jajka i siusiaka :) a gin mu na to ze sie moze zmienić...ale chyba juz raczej sie nie zmieni...wątpię.... tak wiec bede jak rodzinka.pl :)

Ciekawe czy u mnie coś nie wyrośnie między nogami dziecia, wizytuje we wtorek u swojego lekarza a 25 maja mam połówkowe. Czekam z niecierpliwością

Ja po wizycie :D
Zgłosiłam mojej gin, że już tych mocniejszych skurczy nie mam ale czasem wyczuwam pod ręka bardziej twardy brzuch ale nie tak jak przy tych skurczach. Położyłam się do usg i akurat tak się stało, pokazuje jej że nawet teraz tak jest i widać jakby takie uwypuklenie... a ona na to że to dzidzia :D:D:D akurat pleckami się obrzucił:D
Za chwile i przyłożyła głowice i mówi: no i synek:D:D wiercipięta, tak się ruszał mały bezwstydnik twarzy nie chciał pokazać ale za to nogi odrazu rozłożył :D:D 227gr szczęścia mieszka w moim brzuszku, wszystkie wyniki Ok. Badania połówkowe mam 6.06.
Mam brać tardyferon bo mam obniżone żelazo.

Załączniki

• IMG_6059.JPG
    IMG_6059.JPG
    1,2 MB · Wyświetleń: 89
dzięki dziewczyny.Babie napisałam że umawiałam się na towar uszkodzony ale sprawny a dostałam połamane coś że śmietnika.
Chce zwrot kasy (cudowny parasol mogę odesłać) a jak nie zgłaszam sprawę na policję.Ale wątpię z odpisze.Jestem zła na siebie.Sprzedaje sama mnóstwo rzeczy (wprawdzie w 90% nowe - kosmetyki i handmade) i nigdy nikogo nie oszukałam i zawsze starałam się być na maksa uczciwa.Nigdy tez nie mialam zadnego zwrotu z ogloszen. Co używane to używane jak podniszczone to opisane plus zdjęcia i odpowiednia cena
..
Mąż mi napisał że jestem naiwna i że jak zawsze daje się wydymać i jest mi tak cholernie przykro.I że nawet z dzieciakami się dałam wpierniczyc w g.. bo zostałam sama z czworgiem dzieci (koledzy syna latają samopas po osiedlu) z dwójką cudzych, które.maja mnie w zopie.
I że tak jest zawsze jak go nie ma i ze już nigdy nie zmądrzeje.

Mój syn się na wystraszyl i przeżywa...A ja czuję się oszukana bezsilna i rozżalona tak bardzo, że mnie mdli i nie mogę jeść.
Jaki mądry facet....patrzcie państwo. Napisałabym mu taka wiązankę za te słowa otuchy że by mu wpięty poszło. Chciałaś dobrze a wyszlo jak wyszło. Czasami zdarzają się takie transakcje co zrobisz...daj sobie spokój z tymi nerwami, tymbardziej na noc, nakręcisz się niepotrzebnie i nie będziesz mogła spać. Każda z nasa za sobą takie cudowne transakcje zapewne [emoji23][emoji23] może ta świadomość Ci trochę pomoże [emoji6]

Jaki mądry facet....patrzcie państwo. Napisałabym mu taka wiązankę za te słowa otuchy że by mu wpięty poszło. Chciałaś dobrze a wyszlo jak wyszło. Czasami zdarzają się takie transakcje co zrobisz...daj sobie spokój z tymi nerwami, tymbardziej na noc, nakręcisz się niepotrzebnie i nie będziesz mogła spać. Każda z nasa za sobą takie cudowne transakcje zapewne [emoji23][emoji23] może ta świadomość Ci trochę pomoże [emoji6]
No ba,ze mnie tez czasem taka Grażyna biznesu,że szok :D
Zgłosiłam mojej gin, że już tych mocniejszych skurczy nie mam ale czasem wyczuwam pod ręka bardziej twardy brzuch ale nie tak jak przy tych skurczach. Położyłam się do usg i akurat tak się stało, pokazuje jej że nawet teraz tak jest i widać jakby takie uwypuklenie... a ona na to że to dzidzia :D:D:D akurat pleckami się obrzucił:D
Za chwile i przyłożyła głowice i mówi: no i synek:D:D wiercipięta, tak się ruszał mały bezwstydnik twarzy nie chciał pokazać ale za to nogi odrazu rozłożył :D:D 227gr szczęścia mieszka w moim brzuszku, wszystkie wyniki Ok. Badania połówkowe mam 6.06.
Super :D kawał chlopa

Mam tak straszna ochotę na zupkę chińską... wiem,ze niezdrowo itd ale to jest silniejsze ode mnie:errr:najwyzej będę świeciła w nocy

Cudownie kochana! Tylko sie relaksowac teraz

reklama
Do góry