Kocurek
Fanka BB :)
Też ma termin na 1.10 i usg 22.03
11+2 a USG mam 22.03, czyli 12+3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
11+2 a USG mam 22.03, czyli 12+3
Kiedy ostatnio widziałaś swojego maluszka? Ja już się boję tego usgHej. Ja mam dzisiaj 11+1, a prenatalne też 22.03 [emoji3]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
27.02 cały czas myślę czy wszystko ok czy serduszko bijeKiedy ostatnio widziałaś swojego maluszka? Ja już się boję tego usg
Ja tez 22.03 [emoji3][emoji3]11+2 a USG mam 22.03, czyli 12+3
Mi wczoraj ustąpiły mdłości, co oczywiście odczytałam jako zły znak... dziś ochłonęłam i wierzę w to, że wszystko będzie dobrze.27.02 cały czas myślę czy wszystko ok czy serduszko bije
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystko bedzie ok [emoji4][emoji176]Mi wczoraj ustąpiły mdłości, co oczywiście odczytałam jako zły znak... dziś ochłonęłam i wierzę w to, że wszystko będzie dobrze.
Nie martw się, to już koniec pierwszego trymestru, więc mdłości mają prawo ustąpić [emoji4] U mnie jest podobnie, a termin mam dzień po Tobie [emoji6] w pierwszej ciąży nie wiedziałam co to mdłości, teraz już wiem, choć też jest już o wiele lepiej niż na początku.Mi wczoraj ustąpiły mdłości, co oczywiście odczytałam jako zły znak... dziś ochłonęłam i wierzę w to, że wszystko będzie dobrze.