reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
11+2 a USG mam 22.03, czyli 12+3
Ja tez 22.03 [emoji3][emoji3]

p19u9jcg9y71ca8m.png

2 wizyta 22 marca [emoji173]

Ja miałam znowu TSH dużo wyższe i dostałam skierowanie do endo i leki. 1,5msc czekania do poradni przy szpitalu. W Warszawie na Karowej zajmują się takimi przypadkami.

Tez idę do poradni przy szpitalu ale na szczęście rejestratorka była świadoma Że ciężarne maja pierwszeństwo

Cześć Dziewczyny [emoji4] przyznam, że od jakiegoś czasu Was podczytuję, ale tak dużo piszecie, że szok [emoji4] nie nadążałam czytać, a co więcej napisać. W końcu mam chwilę, także chciałabym się przywitać [emoji6] termin porodu mam na 2.10., a druga wizyta 20.03.

Powodzenia dziś wszystkim wizytującym [emoji4]

l22nvcqgtbqhny14.png

2nn33e3kj29kngoz.png

Mi wczoraj ustąpiły mdłości, co oczywiście odczytałam jako zły znak... dziś ochłonęłam i wierzę w to, że wszystko będzie dobrze. :)
Nie martw się, to już koniec pierwszego trymestru, więc mdłości mają prawo ustąpić [emoji4] U mnie jest podobnie, a termin mam dzień po Tobie [emoji6] w pierwszej ciąży nie wiedziałam co to mdłości, teraz już wiem, choć też jest już o wiele lepiej niż na początku.

l22nvcqgtbqhny14.png

2nn33e3kj29kngoz.png

reklama
Bez obaw, ja nie mam mdłości. Przeszły w 10 tc. Teraz mi niedobrze tylko jak jestem głodna, co 2 godziny muszę coś zjeść.

yuud43r8wwvf6h7g.png

Do góry