reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Dzień dobry popołudniu:)
Gratuluję narzeczonym:)
My z K.też jeszcze nie po ślubie,bo dom,bo pieniądze,bo coś... Zresztą wychodzimy z założenia,że nie ma takiego papierka,który łączył by bardziej niż dziecko :)
Z ciuchami niestety u mnie już słabo. Nie jem więcej niż zwykle,nawet mniej a szersza się zrobiłam dookoła:/ Spodnie z f&f mam,ale nie są specjalnie wygodne,zsuwaja się jakoś. Muszę koniecznie wybrać się na zakupy,ale przede wszystkim muszę wyjść z domu

reklama
Ja 1,5roku po ślubie. Nie chciałabym mieć nieślubnego dziecka. Chciałam wszystko pokolei, chociaż mieszkanie kupiliśmy na spole przed ślubem. Dla mnie ślub to cos więcej nic papierek, ale wiadomo każdy inaczej :) gratuluje przyszłym pannom młodym. Dla mnie to był najpiękniejszy dzień w życiu, życzę tego samego
m3sxdqk3krm39qgl.png

Ja tez bez ślubu i na razie nawet nie planujemy ;)

A jak już się kiedyś zdecydujemy to szybki cywilny najlepiej bez wesela

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja 1,5roku po ślubie. Nie chciałabym mieć nieślubnego dziecka. Chciałam wszystko pokolei, chociaż mieszkanie kupiliśmy na spole przed ślubem. Dla mnie ślub to cos więcej nic papierek, ale wiadomo każdy inaczej :) gratuluje przyszłym pannom młodym. Dla mnie to był najpiękniejszy dzień w życiu, życzę tego samego
m3sxdqk3krm39qgl.png
Ja jeszcze zanim urodziłam córkę chciałam bardzo ślub, ale miałam wtedy 17 lat, więc słabo
I tak to przegadaliśmy z narzeczonym i doszliśmy do wniosku, że na ślub zawsze jest czas, a i bez tego można stworzyć coś wyjątkowego, co nawet nam się udaje.

Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jeszcze zanim urodziłam córkę chciałam bardzo ślub, ale miałam wtedy 17 lat, więc słabo
I tak to przegadaliśmy z narzeczonym i doszliśmy do wniosku, że na ślub zawsze jest czas, a i bez tego można stworzyć coś wyjątkowego, co nawet nam się udaje.

No tak, w wieku 17lat to raczej o ślubie sie nie myśli. Grunt zeby sie kochać, bo chyba nie ma dla dziecka nic gorszego niż brak miłości miedzy rodzicami.

Każdy ma inne priorytety:) dla jednego po kolei bedzie :ślub,mieszkanie,dziecko,dla drugiego(m.in.dla mnie) po kolei to mieć gdzie mieszkać,dziecko,potem ślub:) chociaż wiadomo,że życie często pisze swój scenariusz.

Widzę,że dużo jest mam studentek. Ja też jeszcze zdecydowałam się na szkołę i oczywiście karmienie przypadnie na początek roku. Jeszcze nie wiem jak to rozwiąże,ale do domu skoczyć nie będę mogła bo do Lublina do szkoły to jakieś 100 km:/ póki co coś mi się robi na myśl o kolejnym zjeździe za tydzień i siedzeniu w szkole do 19.30

Każdy ma inne priorytety:) dla jednego po kolei bedzie :ślub,mieszkanie,dziecko,dla drugiego(m.in.dla mnie) po kolei to mieć gdzie mieszkać,dziecko,potem ślub:) chociaż wiadomo,że życie często pisze swój scenariusz.

Widzę,że dużo jest mam studentek. Ja też jeszcze zdecydowałam się na szkołę i oczywiście karmienie przypadnie na początek roku. Jeszcze nie wiem jak to rozwiąże,ale do domu skoczyć nie będę mogła bo do Lublina do szkoły to jakieś 100 km:/ póki co coś mi się robi na myśl o kolejnym zjeździe za tydzień i siedzeniu w szkole do 19.30
No ja na uczelnię mam 50km i też trochę słabo [emoji53]
Dlatego pewnie będę odciągać pokarm i tatuś lub babcia będą karmić

Ja tez juz w leginsy ledwo sie mieszczę. To raczej nie przez brzuch ciążowy tylko przez to, ze jem dwa razy więcej, a nie mam w ogóle ruchu, skoro muszę leżeć i wszystko sie odkłada. Przytyłam juz 3kg... :/ boje sie, ze duzo w ciąży przytyje, ale nawet nie chodzi mi o wygląd tylko mam chory kręgosłup i nie wiem jak on to zniesie. A wy dziewczyny, które juz rodzilyscie ile przytylyscie w poprzednich ciążach? Moja siostra 18 i 21kg. Ja nie chce aż tyle... do 12 byłoby Ok. Ale jak będę musiała ciagle leżeć to słabo to widzę :/
m3sxdqk3krm39qgl.png
Ja w poprzedniej ciąży plus 26 kg;) ale szybko zrzuciłam;) teraz leżę odod 5 tygodni i 1kg do przodu, więc nie jest źle;)

Ja już teraz nie wiem jak przeżyję rozłąkę z Maluszkiem...taka glupota mi w głowie siedzi pocieszam się,że u mnie semestry zimowe są nieco ubozsze i konczymy wcześniej,więc będę pedzila do domu
A Ty @koko też gdzieś z okolic Lublina? Bo wiem,że jakieś dziewczyny z tych okolic są,ale jeszcze nie pamiętam które

reklama
Ja już teraz nie wiem jak przeżyję rozłąkę z Maluszkiem...taka glupota mi w głowie siedzi pocieszam się,że u mnie semestry zimowe są nieco ubozsze i konczymy wcześniej,więc będę pedzila do domu
A Ty @koko też gdzieś z okolic Lublina? Bo wiem,że jakieś dziewczyny z tych okolic są,ale jeszcze nie pamiętam które
Ja spod Krakowa [emoji6]
Ja studiuje dziennie póki co i nie wiem jak to będzie, bo w sumie też mam problem z rozłąką

Do góry