Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny A jak to u was było? Mowilyscie że jesteście w ciąży i później szlyscie do lekarza po l4, czy najpierw do lekarza on wystawił l4 i zaś z taka nowina do szefostwa.
Boje sie ze sobie zaszkodze, a to mi ma byc dobrze..dla mnie ma byc najkorzystniejsze rowiazanie[QUOTE="Szalona 29,
Kurde nie mam pojęcia jak to wygląda jak już się korzysta z macierzyńskiego. A może zadzwoń do kadrowej z tej firmy co pracowałas. Może ci podpowie co najlepiej by było zrobić
wycofuje pytanie.. mój mądry mąż mi pomógłps. jak się ustawia te suwaki? dawno nie zaglądałam na forum,a niestety jeden mam jest nieaktualny..
Gratki. Obiecująca beta. Fajnie, że kolejna październikówka przybyła.wycofuje pytanie.. mój mądry mąż mi pomógł
U mnie tez nie... trudnoGratki. Obiecująca beta. Fajnie, że kolejna październikówka przybyła.
Co do suwaczków to.podibno trzeba w sygnaturę wkleić w edycji profilu sle u mnie I tak się nie wyświetla...buuuu