reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Hej hej chciałam się przywitać:) Beta HCG 157,6 mlU/ml wiem,że to dopiero początek ,ale strasznie się ciesze:) We wtorek mam wizytę u ginka może będzie już USG:D

reklama
Dziewczyny A jak to u was było? Mowilyscie że jesteście w ciąży i później szlyscie do lekarza po l4, czy najpierw do lekarza on wystawił l4 i zaś z taka nowina do szefostwa.

Pierwsza ciaza zaczelismy sie starac 4 miesiace prze podpisaniem umowy na czas nieokreslony... nie sadzilam ze od razu zaskoczy... wiec do 4 niesiaca nikt nie wiedział..ale pracowalam do 5, bo jeszcze audyty mialam
Trzecia ciąża..jak tylko test wyszedl..bo plamilam jak w drugiej.. i nie chcialam ryzykowac....

[QUOTE="Szalona 29,
Kurde nie mam pojęcia jak to wygląda jak już się korzysta z macierzyńskiego. A może zadzwoń do kadrowej z tej firmy co pracowałas. Może ci podpowie co najlepiej by było zrobić
Boje sie ze sobie zaszkodze, a to mi ma byc dobrze..dla mnie ma byc najkorzystniejsze rowiazanie

ps. jak się ustawia te suwaki? dawno nie zaglądałam na forum,a niestety jeden mam jest nieaktualny..

reklama
Do góry