reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny co ile tygodni chodzicie na wizyte?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Co 4tyg

p19u9jcg9y71ca8m.png

Wizyta nfz 9 kwietnia [emoji173]
Wizyta prywatna 19 kwietnia [emoji173]

Dziewczyny, jakie miałyście tętno fasolki jak byliście na badaniach? Ja wcześniej miałam 156 w 8tc później jak byłam w 10tc to było 138. Lekarz mówi że to jest Ok bo to jest tętno w danej chwili i się zmienia, jest w normie i nie ma czym się martwić. Ale cały czas się zastanawiam czy jest Ok, wizytę mam za tydzień 4.04 i już się doczekać nie mogę.
Ja miałam w 8tc FHR 157/min teraz ostatnio mi nie wydrukował to nie pamiętam.
A sprawdzałam w papierach w pierwszej ciąży w 8tc 138/min a w 13tc 156/min
Ale to chyba się zmienia...tak jak I u nas.

usg 28.03 i 5.04 :)

Co 4tyg. Teraz mam jedną pomiędzy na usg genetyczne. Pod koniec ciąży pamiętam, že częściej już są te wizyty.

usg 28.03 i 5.04 :)

Ja też co 4 tygodnie. Teraz będę miała przerwę dłuższą że względu na prenatalne.
Chce już z wynikami pójść do swojego ginekologa i tak też mi właśnie powiedział.

reklama
U mnie jak jest tydzien z tylko 1 wizyta, to jest wspaniale. Ale nie radze brac ze mnie przykladu... Do mojego gina chodzi sie standardowo raz na 4 tyg. Dopiero po terminie częściej.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry