Margonelka
Fanka BB :)
Dziękuję kupię na pewno bo męczy wszystko na raz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zalozylam watek dla wszystkich mam co rodza w pazdzierniku razem sie tu wspieramy.. im nas wiecej tym lepiejDzięki jak to Wy dziewczyny które tu od początku piszą teraz juz troche lepiej bo tak ze dwa tygodnie to mialam mdłości od rana do wieczora ale z kazdym dniem odpuszczają więc myślę że już będzie lepiej no i piersi rosną i bolą mnie codziennie a reszta w normie pozdrawiam
A ja się pochwalę [emoji5]
Zostałam narzeczoną! Trochę śmiesznie tak, jak już 2 dziecko w drodze, ale nigdy nam się do ślubu nie spieszyło, bo i tak z małym dzieckiem na rękach to ciężko.
Małą znowu jakaś gorączka bierze i nie śpi, a my razem z nią... Mam nadzieję, że jej przejdzie, bo cały przyszły tydzień mam dużo pracy plus praktyki i wolałabym nie siedzieć w domu. Jednak nie wyobrażam sobie zostawić chorego dziecka z dziadkami czy opiekunką. Muszę mieć wszystko pod kontrolą [emoji6]
Jak się dziś czujecie? Jakie plany na niedzielę?
Mi niedziela super minęła... w domu mąż zostal z 2 malych dzieci na 8h..ja bylam na kursie fryzjerskim... pokaz strzyzenia na mojej glowie.. wlosy mialam dluuuugie so polowy pleców..teraz mam asymerrie połączona z bobem..dluggga grzywa po skosie na bok... krotko... wiec pewnie schudlam 1 kg zmiana image jestem zadowolona...
Moje tez chore... goraczka..i 2 noce z rzedu nieprzespane, wypieku na pilikach, wymioty, a kataru i kaszlu nic...jutro znowu lekarz...
I ja sama mam jutro wizyte !!
A jest ktoś z Wrocławia lub ogólnie dolnegoslaska?
Ja jestem z Leszna, tak prawie dolnoslaskie bo moj facet jest z Góry [emoji3] jesli kojarzysz [emoji4] we Wro studiowalamA jest ktoś z Wrocławia lub ogólnie dolnegoslaska?
Gratuluję zaręczyn :-)A ja się pochwalę [emoji5]
Zostałam narzeczoną! Trochę śmiesznie tak, jak już 2 dziecko w drodze, ale nigdy nam się do ślubu nie spieszyło, bo i tak z małym dzieckiem na rękach to ciężko.
Małą znowu jakaś gorączka bierze i nie śpi, a my razem z nią... Mam nadzieję, że jej przejdzie, bo cały przyszły tydzień mam dużo pracy plus praktyki i wolałabym nie siedzieć w domu. Jednak nie wyobrażam sobie zostawić chorego dziecka z dziadkami czy opiekunką. Muszę mieć wszystko pod kontrolą [emoji6]
Jak się dziś czujecie? Jakie plany na niedzielę?
Ja wizytę też mam jutro. Tylko taką bardziejsza ...Bo to prenatalne. [emoji4] Też się nie mogę doczekać.Hej dziewczyny dawno mnie tu nie było ale okropne mdłości daja mi popalić już 4 tydzień... Dziś byłam na badaniach i wszystko jest dobrze, w poniedziałek wizyta i USG już się nie mogę doczekać któraś jeszcze wizytuje ze mną?
No właśnie moja córcia ma taki lekki katarek, ale ona ma wieczny katar z uwagi na kota, więc ciężko powiedzieć. Ma ciągle 38,4 i przejdę się z nią dziś do lekarza, bo zaczyna mnie to coraz bardziej martwić. Cóż. Mój pracoholizm i uczelnioholizm może poczekać, a dziecko nieMi niedziela super minęła... w domu mąż zostal z 2 malych dzieci na 8h..ja bylam na kursie fryzjerskim... pokaz strzyzenia na mojej glowie.. wlosy mialam dluuuugie so polowy pleców..teraz mam asymerrie połączona z bobem..dluggga grzywa po skosie na bok... krotko... wiec pewnie schudlam 1 kg zmiana image jestem zadowolona...
Moje tez chore... goraczka..i 2 noce z rzedu nieprzespane, wypieku na pilikach, wymioty, a kataru i kaszlu nic...jutro znowu lekarz...
I ja sama mam jutro wizyte !!