reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Dzięki jak to Wy dziewczyny które tu od początku piszą ;) teraz juz troche lepiej bo tak ze dwa tygodnie to mialam mdłości od rana do wieczora ale z kazdym dniem odpuszczają więc myślę że już będzie lepiej no i piersi rosną i bolą mnie codziennie a reszta w normie pozdrawiam :-) :)
Ja zalozylam watek dla wszystkich mam co rodza w pazdzierniku :) razem sie tu wspieramy.. im nas wiecej tym lepiej :)
Selekcji nie ma :)
Ze Ci sie chciali tyle stron nadrabiac to podziwiam...
Ja codziennie na wieczor wchodze to mam ok 10 stron do nadrobienia....i ostatkiem sil nadrabiam.... :)

A ja się pochwalę [emoji5]
Zostałam narzeczoną! Trochę śmiesznie tak, jak już 2 dziecko w drodze, ale nigdy nam się do ślubu nie spieszyło, bo i tak z małym dzieckiem na rękach to ciężko.

Małą znowu jakaś gorączka bierze i nie śpi, a my razem z nią... Mam nadzieję, że jej przejdzie, bo cały przyszły tydzień mam dużo pracy plus praktyki i wolałabym nie siedzieć w domu. Jednak nie wyobrażam sobie zostawić chorego dziecka z dziadkami czy opiekunką. Muszę mieć wszystko pod kontrolą [emoji6]

Jak się dziś czujecie? Jakie plany na niedzielę?

Mi niedziela super minęła... w domu mąż zostal z 2 malych dzieci na 8h..ja bylam na kursie fryzjerskim... pokaz strzyzenia na mojej glowie.. wlosy mialam dluuuugie so polowy pleców..teraz mam asymerrie połączona z bobem..dluggga grzywa po skosie na bok... krotko... wiec pewnie schudlam 1 kg :) zmiana image jestem zadowolona...

Moje tez chore... goraczka..i 2 noce z rzedu nieprzespane, wypieku na pilikach, wymioty, a kataru i kaszlu nic...jutro znowu lekarz...

I ja sama mam jutro wizyte !!

Mi niedziela super minęła... w domu mąż zostal z 2 malych dzieci na 8h..ja bylam na kursie fryzjerskim... pokaz strzyzenia na mojej glowie.. wlosy mialam dluuuugie so polowy pleców..teraz mam asymerrie połączona z bobem..dluggga grzywa po skosie na bok... krotko... wiec pewnie schudlam 1 kg :) zmiana image jestem zadowolona...

Moje tez chore... goraczka..i 2 noce z rzedu nieprzespane, wypieku na pilikach, wymioty, a kataru i kaszlu nic...jutro znowu lekarz...

Pochwal się nowa fryzura ;)

A jest ktoś z Wrocławia lub ogólnie dolnegoslaska?
Ja jestem z Leszna, tak prawie dolnoslaskie bo moj facet jest z Góry [emoji3] jesli kojarzysz [emoji4] we Wro studiowalam

p19u9jcg9y71ca8m.png

2 wizyta 22 marca [emoji173]

A ja się pochwalę [emoji5]
Zostałam narzeczoną! Trochę śmiesznie tak, jak już 2 dziecko w drodze, ale nigdy nam się do ślubu nie spieszyło, bo i tak z małym dzieckiem na rękach to ciężko.

Małą znowu jakaś gorączka bierze i nie śpi, a my razem z nią... Mam nadzieję, że jej przejdzie, bo cały przyszły tydzień mam dużo pracy plus praktyki i wolałabym nie siedzieć w domu. Jednak nie wyobrażam sobie zostawić chorego dziecka z dziadkami czy opiekunką. Muszę mieć wszystko pod kontrolą [emoji6]

Jak się dziś czujecie? Jakie plany na niedzielę?
Gratuluję zaręczyn :-)

Hej dziewczyny :) dawno mnie tu nie było ale okropne mdłości daja mi popalić już 4 tydzień... Dziś byłam na badaniach i wszystko jest dobrze, w poniedziałek wizyta i USG :) już się nie mogę doczekać :D któraś jeszcze wizytuje ze mną? :)
Ja wizytę też mam jutro. Tylko taką bardziejsza ...Bo to prenatalne. [emoji4] Też się nie mogę doczekać.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

No właśnie moja córcia ma taki lekki katarek, ale ona ma wieczny katar z uwagi na kota, więc ciężko powiedzieć. Ma ciągle 38,4 i przejdę się z nią dziś do lekarza, bo zaczyna mnie to coraz bardziej martwić. Cóż. Mój pracoholizm i uczelnioholizm może poczekać, a dziecko nie

Ja mam dziś wizytę u gina, bo przyszły mi wyniki krwi i coś go niepokoi. Dzwonił do mnie wczoraj wieczorem z niewesołym głosem... Choć domyślam się, że mam potężną anemię i biorę już żelazo, ale zobaczymy co mi powie
O 19.30 mam wizytę i zobaczę maluszka, bo chce mi lekarz usg zrobić czy żadnego krwotoku wewnętrznego nie ma. Jestem lekko przerażona.
Plus może wreszcie usłyszę serduszko, bo ostatnio był aparat zepsuty i tylko obraz był .

Ostatnia edycja:
Do góry