reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Ja Ci mogę powiedzieć o sobie, że om miałam 17.12. i prenatalne mam 12.03 to będzie 13 tydzień

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Bo ja mam 19.03 a to będzie 11t3d I zastanawia mnie czy ciut później nie byłoby lepiej...bardziej miarodajne pomiary. No ale termin gin.sam wyznaczył świadomie więc może tak woli ehhh...I tak jeszcze aż 2 tygodnie :/

PRENATALNE usg 19.03.18->czekamy

Dziewczyny czy któraś z was miała tutaj problem z krótka szyjka macicy ? Miała zakładany może pessar albo szew ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kochane czy któraś miała niski poziom żelaza ? Gin nie zalecił mi jeszcze żadnych leków, bo miałam wyniki z dwóch laboratoriów i w jednym był poziom okej, a w drugim poniżej normy. Powiedział,że po prenatalnych zrobimy znów morfologię i się zobaczy, ale to dopiero po 19 marca. Jednak ja nie chce się nabawić anemii do tego czasu:/ staram się jeść coś z żelazem, ale ogólnie mam słaby apetyt od początku ciąży i ciężko :(

Kochane czy któraś miała niski poziom żelaza ? Gin nie zalecił mi jeszcze żadnych leków, bo miałam wyniki z dwóch laboratoriów i w jednym był poziom okej, a w drugim poniżej normy. Powiedział,że po prenatalnych zrobimy znów morfologię i się zobaczy, ale to dopiero po 19 marca. Jednak ja nie chce się nabawić anemii do tego czasu:/ staram się jeść coś z żelazem, ale ogólnie mam słaby apetyt od początku ciąży i ciężko :(

Ja pod koniec ciąży miałam problem z zelazem. Tak bardzo ze po porodzie który szedł bardzo szybko aż zemdlalam. Żelaza powinnam mieć 13 a miałam 8.5. Stosuj tadryferon fol. I dobrze jakbyś dostała w otoczoczce glukozowej bo tak to może cię zemdlic

tb73j48aiqbsbsjk.png

h44e9jcgly0fujg4.png

Bo ja mam 19.03 a to będzie 11t3d I zastanawia mnie czy ciut później nie byłoby lepiej...bardziej miarodajne pomiary. No ale termin gin.sam wyznaczył świadomie więc może tak woli ehhh...I tak jeszcze aż 2 tygodnie :/

PRENATALNE usg 19.03.18->czekamy
U mnie bedzie podobnie i gin tez,sam ten termin wyznaczyl [emoji4]

p19u9jcg36lbmzsm.png

-> Druga wizyta 22.03 [emoji173]

Jarmuż, jarmuż, jarmuż póki nie ma suplementacji ..

Ja pod koniec ciąży miałam problem z zelazem. Tak bardzo ze po porodzie który szedł bardzo szybko aż zemdlalam. Żelaza powinnam mieć 13 a miałam 8.5. Stosuj tadryferon fol. I dobrze jakbyś dostała w otoczoczce glukozowej bo tak to może cię zemdlic

tb73j48aiqbsbsjk.png

h44e9jcgly0fujg4.png

To jakiś lek ?

gannyx8do96u2n59.png

19.03- prenatalne

reklama
Do góry