Leśny człowiek
Fanka BB :)
To gdzie ja będę pisała....
No tu... tylko grupa z otwartej (dostępnej dla wszystkich) zmieni się na zamknięta (tylko dla samych swoich)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To gdzie ja będę pisała....
Ale śliczne [emoji7] to na szydełku prawda? Ktoś Cię uczył czy sama ogarnęłaś temat?A z ostatnich prac to
Trzymam kciuki!!! trzeba być dobrej mysli [emoji4]No to zaczynamy
Ale to chyba tak nie dziala? Chyba trzeba zalozyc osobny watek, ktory bedzie zamkniety, a taki juz mamyNo tu... tylko grupa z otwartej (dostępnej dla wszystkich) zmieni się na zamknięta (tylko dla samych swoich)
Przy tak duzym dziecku i po ostatnich peknieciach nie zalecił Ci lekarz cesarki?@Jsawww powodzenia!
Wszystkim mamom po wizytach gratuluję
Ja właśnie wróciłam z usg. Wszystko w porządku, ale właśnie nadszedł ten dzień, kiedy zaczynam bać się porodu Mała waży 2030g w 31+3...lekarz powiedział, żeby szykować się na urodzenie 4kilowego albo i większego bobasa. Syn miał 3930 i wolę sobie nie przypominać jak popękałam i jeszcze mnie musieli naciąć.
Oczywiście porównałam już wyniki usg syna z tymi teraz i na tym etapie dzieciaki były bardzo podobne wymiarowo. Nie chcę się kurcze zablokować więc muszę myśleć pozytywnie o tym porodzie.
NiePrzy tak duzym dziecku i po ostatnich peknieciach nie zalecił Ci lekarz cesarki?
A mi nie wiem czemu ten link do zamknietej nie dziala [emoji21]Ale to chyba tak nie dziala? Chyba trzeba zalozyc osobny watek, ktory bedzie zamkniety, a taki juz mamy
A probowalas wejsc przez przegladarke, a nie przez apke? Bo mi przez apke nie dzialal, dopiero przez przegladarke, jak cos napisalam to od razu wskoczyl mi w obserwowane i bez problemu wchodze z apkiA mi nie wiem czemu ten link do zamknietej nie dziala [emoji21]
Probowalam i wyswietla mi "temat nie zostal znaleziony "A probowalas wejsc przez przegladarke, a nie przez apke? Bo mi przez apke nie dzialal, dopiero przez przegladarke, jak cos napisalam to od razu wskoczyl mi w obserwowane i bez problemu wchodze z apki