reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Wyślij linka na Ali może się skuszę choć boję się tych zakupów tam . Ale najtrudniejszy pierwszy raz .... ;-)
Uważaj bo to uzależnia [emoji15] [emoji1] [emoji1] ja teraz jeszcze ciągle poluje na Joomie. Tam też jest fajnie bo mają promicje np. Godzinowe i jest coś dużo tańsze.

reklama
Mnie to obrzydza póki co napatrzyłam się na to u koleżanki i średnio to wygląda. Pewnie po porodzie mi się zmieni ale jak są inne to wolę inne jak się na nadadzą to będę szukała innych rozwiązań.
Jeszcze innych rozwiązań...? Ja znam 4 bo gruszka jeszcze zostaje..ale to chyba tez nie jest higieniczne bo ciezkie w czyszczeniu...
A sa jakies inne..
Mi te 2 rozwiazania wydaja sie rozsadne... bo po nocy zakatarzobego dziecka jest co odciagac..i odkurzacz tu jest dobry... a aspirator na baterie...wygodny... poreczny i cichy....
Oba sprzety latwe w czyszczeniu...

Uważaj bo to uzależnia [emoji15] [emoji1] [emoji1] ja teraz jeszcze ciągle poluje na Joomie. Tam też jest fajnie bo mają promicje np. Godzinowe i jest coś dużo tańsze.
Tego się boję;-) Nie wiem jeszcze jak się kupuje ale w razie problemów pomożecie;-) to mój wieczorny plan teraz pozbieralam się i pranie sprzątanie, obiad w trakcie na szczęście z wczoraj został:-) i lecę wózki oglądać do końca lipca muszę się zorganizować najpóźniej do 15 sierpnia A później luuuuuz i czytanie książek;-)

Wpadam do Mrówki po brakujące rzeczy, szukam wkrętów i no jak na złość nie ma rozmiaru, który potrzebuję. Zgarniam faceta z działu, mówię mu jakie potrzebuje, wygrzebuje mi gdzieś jedna paczkę, ostatnia. Biorę go dalej, bo szkoda czasu na moje szukanie, potrzebuję zszywacza tapicerskiego, ale takiego na dłuższe zszywki, pan mówi, że jest tylko na te krótsze. Już poirytowana pytam, czy mógłby na magazynie sprawdzić, może akurat, on, że chętnie, ale chyba go nie wpuszcza. Patrzę na niego, a on z portfelem i lista zakupów... [emoji23][emoji23] Kurde, no myślałam, że pracownik.. [emoji23][emoji23]
Hahaha[emoji23] [emoji23] bo kobiecie w ciąży się nie odmawia.

Tez o tym myślałam żeby on miał drugi numer, ale problem jest w tym ze ma tak skonstruowany kontrakt z klubem ze nie może wyłączyć tel bo wystarczy ze jakiś zawodnik za przeproszeniem nie będzie mógł pierdnąć w nocy i zechce zadzwonić do dr to on musi być dostępny..... a ten babsztyl mam wrażenie robi to z premedytacja, ale ja przy niej nigdy nie daje odczuć ze mnie to rusza .... ale swoje w głowie później przeżywam
No chlop robi najlepiej co moze bo nie odpisuje... albo tylko jak to konieczne......tez mi by w glowie siedzialo..tozumiem Cię....
Ja z kolei w tej ciazy i ostatnio jakos mniej zazdrosna sie zrobilam... moze po 11 latach zwiazku to normalne :p nie wiem ( chyba ze by mial taka natretna kolezanke w pracy...to może...)

Mąż za godzine bedzie.... ide obiad robić
Pieczen z szynki.... sos do tego...ziemniaki pieczone i surówka

U nas ulewa przyszla.... leje od godziny

ja dziś byłam na wizycie u lekarza NFZ (przypomnę - chodzę na NFZ i LuxMed), oczywiście USG nie było, zbadał mnie na samolocie i.... nie podoba mu się moja szyjka :( ale nie wiem czy się skróciła czy miękka czy rozwarcie się robi, o tym nie wspomniał, nigdy nic nie mówi (tylko tyle że jest ok) na szczęście już w piątek idę na jednorazowa wizytę prywatną (o tym też pisałam) to się dowiem czegoś więcej...
Nawet jak pytasz to Ci nie odpowiada? [emoji50]
Zadajesz mu pytania czy tylko słuchasz...?

W sumie racja. Białe z pepco wydają mi się takie "rzadkie" A te co kupiłam są gęste w splocie [emoji6] z pepco mam flanelowe. Na oko fajne ale zobaczymy jak zachowają się po praniu i prasowaniu.
Ja bylam z flaneli pepcowej zadowolona, tylko obowiazkowo trzeba prasowac w wysokiej temperaturze, bo inaczej jest szorstka, ale to tak samo z tetra ;) po pewnym czasie sie spraly i nie byly juz takie wyjsciowe, ale chyba mialy prawo.

reklama
Do góry