Nesbitt33
Fanka BB :)
Ja za tydzien w piatekDziewczyny w którym tygodniu robicie coombsa przed podaniem imunoglobuliny w 28 tc?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja za tydzien w piatekDziewczyny w którym tygodniu robicie coombsa przed podaniem imunoglobuliny w 28 tc?
Dziewczyny w którym tygodniu robicie coombsa przed podaniem imunoglobuliny w 28 tc?
Dzień dobry :-)
Wczoraj mialam wizyte,ale tylko właściwie macanko szyjki i tętno malucha. Wszystko jest ok,trzecie prenatalne 30 lipca
Z gorszych wiadomości to dorobilam się anemii ale to, to takie nic.
Nie miałam pobieranej krwi po godzinie
Rozumiem , tzn nie rozumiem ale oki
Hihi pewnie w laboratorium mają inne praktyki w pobieraniu glukozy . Najważniejsze żeby były niskie i brak cukrzycy .
Ja za tydzien w piatek
Tez nie rozumiem czemu miałam taka. A nie jak dziewczyny 3 punktowa. Ale grunt ze ok. Mocz tez ok te szczawianu mogą się pojawiać to nic złego, morfologia ok. Szew trzyma. Mała wazy 825 g jest pomiędzy 10-50 centylem na swój tydzień. Wszystkie inne wymiary idealne wstrzelone w tydzień i dzień ciąży [emoji173]️
Za 6 dni kończy 8 miesięcy trochę się naczekalismy, starszy synek miał 6 miesięcy i 1 dzień jak pierwszy ząbek wyszedłSuper fajnie ile ma m-cy ?
Ja dziś też wizytuje ale dopiero 19:15Ja właśnie dojeżdżam na parking w Krakowie do ginekologa - normalna planowa wizyta . 17:30 ufff oby wszystko było oki