margerrita
Fanka BB :)
Hej mamuśki. Wracam z kontroli i kolejna za tydzien. W brzuszku u synka jest plyn i musimy to trzymac pod kontrola. Kciuki aby soe wchłonęło poprosze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Warto wspomniec ze herbata czy kawa wyplukuje wapn z organizmu ( bo zawiera szczawiany) ktore wiaza sie z wapniem.......dlatego waro jak ktos nie pije kawy czy herbaty z mlekiem..to w przeciagu pol godziny uzupelnic wapń..zeby szczawiay zwiazaly sie z tym wapniem z pokarmu a nie z naszych kości
Kolezanka urodzila synka 3200 i nosil rozmiar 56 dobre dwa miesiace, takze wydaje mi sie ze warto cos miec, niektóre 56 były mu za duze ale to juz zalezy od dziecka jakie sie urodzi. Moj na pewno koszykarzem nie bedzie [emoji23][emoji23]Cześć dziewczyny ja się znow urlopuje tym razem na wsi , z mega kiepskim zasięgiem wiec ciężko mi nadrobić to co pisalyscie , bo ciągle mnie wyrzuca z forum.
Ja już powoli zaczęłam zakupowe szaleństwo
Mamy już czesc ubranek. W weekend będziemy mieć szafę i komode , bo akurat wrócimy z urlopu.
No i mam juz nawet materacyk chociaz łóżeczka nie mam, no bo była okazja
Powiedzcie mi jakie kupujecie rozmiary ubranek ?
Wiekszosc osob mowi, zeby nie kupowac 56 , bo lepiej większe niż mniejsze.. A ja z kolei boje sie , ze te ubranka będą za duże. Kupilam kilka 62 czesc odkupilam za grosze prawie nie używane A takie wyjściowe to nowe kupuje ale tak naprawdę to jak przyloze jedne śpiochy do drugich to i tak nie są równe;p
Juz sama nie wiem co kupowac...
A co najważniejsze to nie wiem ile ;p widzę te listy wyprawkowe, ale tak naprawdę to wydaje mi się to za mało, a maz znow mówi, że przesadze ... zwariować można
Ps. Swoją drogą jest ktoś kto jest w ok 21 tc i nie czuje ruchów? Tzn regularnych kopniakow itp tylko od czasu do czasu "cos tam zabulgocze" i tyle...?
Hej mamuśki. Wracam z kontroli i kolejna za tydzien. W brzuszku u synka jest plyn i musimy to trzymac pod kontrola. Kciuki aby soe wchłonęło poprosze.
Cześć dziewczyny ja się znow urlopuje tym razem na wsi , z mega kiepskim zasięgiem wiec ciężko mi nadrobić to co pisalyscie , bo ciągle mnie wyrzuca z forum.
Ja już powoli zaczęłam zakupowe szaleństwo
Mamy już czesc ubranek. W weekend będziemy mieć szafę i komode , bo akurat wrócimy z urlopu.
No i mam juz nawet materacyk chociaz łóżeczka nie mam, no bo była okazja
Powiedzcie mi jakie kupujecie rozmiary ubranek ?
Wiekszosc osob mowi, zeby nie kupowac 56 , bo lepiej większe niż mniejsze.. A ja z kolei boje sie , ze te ubranka będą za duże. Kupilam kilka 62 czesc odkupilam za grosze prawie nie używane A takie wyjściowe to nowe kupuje ale tak naprawdę to jak przyloze jedne śpiochy do drugich to i tak nie są równe;p
Juz sama nie wiem co kupowac...
A co najważniejsze to nie wiem ile ;p widzę te listy wyprawkowe, ale tak naprawdę to wydaje mi się to za mało, a maz znow mówi, że przesadze ... zwariować można
Ps. Swoją drogą jest ktoś kto jest w ok 21 tc i nie czuje ruchów? Tzn regularnych kopniakow itp tylko od czasu do czasu "cos tam zabulgocze" i tyle...?
Trzymam kciukiHej mamuśki. Wracam z kontroli i kolejna za tydzien. W brzuszku u synka jest plyn i musimy to trzymac pod kontrola. Kciuki aby soe wchłonęło poprosze.
U mnie dzis podobna pogoda [emoji4][emoji4][emoji173]Nie wiem jak u Was, ale q centrum dzisiaj super pogoda była! Słońce i koło 20 st aż energii miałam za dużo. Okna pomylam, łazienkę wyszorowalam, zakupy, obiad, spacer... A teraz leżę do góry brzuchem ze zmęczenia [emoji14] Dzidek podkopuje, także pewnie jeszcze chciałby, żebym się poruszała i pobujala [emoji4]
Spokojnego wieczoru dziewczyny! [emoji6]
U mnie to samo i z pogoda, i z przyplywem energii. Bo już np. wczoraj i przedwczoraj nie wyrabialam od tych upałów.Nie wiem jak u Was, ale q centrum dzisiaj super pogoda była! Słońce i koło 20 st aż energii miałam za dużo. Okna pomylam, łazienkę wyszorowalam, zakupy, obiad, spacer... A teraz leżę do góry brzuchem ze zmęczenia [emoji14] Dzidek podkopuje, także pewnie jeszcze chciałby, żebym się poruszała i pobujala [emoji4]
Spokojnego wieczoru dziewczyny! [emoji6]
O no widzisz... O ile spodnie troszkę mi podwine o tyle body lepiej kupię kilka mniejszych ;pKolezanka urodzila synka 3200 i nosil rozmiar 56 dobre dwa miesiace, takze wydaje mi sie ze warto cos miec, niektóre 56 były mu za duze ale to juz zalezy od dziecka jakie sie urodzi. Moj na pewno koszykarzem nie bedzie [emoji23][emoji23]