reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

A jajka na miękko jecie? Ja uwielbiam co sobotę na śniadanko..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jem bardzo często bo uwielbiam do tego bekon [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Ja rzuciłam papierosy od razu jak wyszedł pozytywny test. Nie miałam z tym żadnego problemu (na szczęście )

reklama
Witam wszystkie mamy! Mam 33 lata i trzecią fasolkę. W 4t5d byłam na wizycie u gina był pęcherzyk ale były plamienia. Jutro kolejna wizyta będzie to 5t5d mam już skierowania na badania i jutro kontrolne usg. Na pierwszej wizycie z bety zasugerował bliźniaki.

Witam wszystkie mamy! Mam 33 lata i trzecią fasolkę. W 4t5d byłam na wizycie u gina był pęcherzyk ale były plamienia. Jutro kolejna wizyta będzie to 5t5d mam już skierowania na badania i jutro kontrolne usg. Na pierwszej wizycie z bety zasugerował bliźniaki.
Gratuluje, trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Daj znac co tam zobaczysz..
Zastanawiam sie czy sie nie zapisac na nfz. Jeszcze tydzirn do wizyty prywatnej i sie doczekac nie mogę ,:)
W 4 tyg mialam taki wielki bęben.... chociaz oblukam pecherzyki

Ostatnia edycja:
Mami 3 gratuluję [emoji4][emoji4][emoji4] zawsze marzyłam o blizniakach.

Szalona no to udana iprezka. Rety ale nagotowalas...[emoji14] chyba to lubisz co? Ja nie lubię stać w kuchni...[emoji55] dla mnie to konieczność a żadna przyjemność.

Ja też uwielbiam jajko na miękko.
Natomiast ja pewnie zwariowalam czytając "nie dajmy się zwariować " [emoji16] od kilku miesięcy nie piłam kawy, nie jadłam serów plesniowych, ani surowizny bo i tak nie znoszę... rzadko piłam herbatę, a teraz w ogóle...jedynie owocowa bez teiny. Nigdy nie paliłam. Tak jak się przygotowywałam do ciąży to "zwariowalam" ???? Ech...każdy podchodzi jak chce ale skoro to miało zwiększyć powodzenie to mobilizacja i odpowiedzialność pełna [emoji16]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Mami 3 gratuluję [emoji4][emoji4][emoji4] zawsze marzyłam o blizniakach.

Szalona no to udana iprezka. Rety ale nagotowalas...[emoji14] chyba to lubisz co? Ja nie lubię stać w kuchni...[emoji55] dla mnie to konieczność a żadna przyjemność.

Ja też uwielbiam jajko na miękko.
Natomiast ja pewnie zwariowalam czytając "nie dajmy się zwariować " [emoji16] od kilku miesięcy nie piłam kawy, nie jadłam serów plesniowych, ani surowizny bo i tak nie znoszę... rzadko piłam herbatę, a teraz w ogóle...jedynie owocowa bez teiny. Nigdy nie paliłam. Tak jak się przygotowywałam do ciąży to "zwariowalam" ???? Ech...każdy podchodzi jak chce ale skoro to miało zwiększyć powodzenie to mobilizacja i odpowiedzialność pełna [emoji16]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuje. Ja jednak myśle że będzie jedno Jutro pewnie się okaże

reklama

Ale się cieszę ze wśród nas jest tyle mam które maja już dwójeczkę dzieci:-) ja tez się zastanawiam czy czasem bliźniaki nie będą- ryzyko u mnie jest;-) ale mogą być i bliźniaki, byle zdrowe!!

Do góry