NaturalnaMama
Fanka BB :)
Dziękuję U mnie waga od trzech tygodni stoi, tylko brzuch rośnie [emoji14]Super brzuszek :-) I super, że nie tylko mój tak już pączkuje :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję U mnie waga od trzech tygodni stoi, tylko brzuch rośnie [emoji14]Super brzuszek :-) I super, że nie tylko mój tak już pączkuje :-)
Na 0 daje radę?Ten co ja mam jest do meskiej brody[emoji16] jest malutki, chyba z1.5cm ma. Cos takiego: Link do: Philips Multigroom MG1100/16
Ale ładny zrobilabym zdjęcie swojego, ale nie umiem:/Ja też jestem w szoku, że tak wcześnie tak bardzo widać... Niedługo zaczynam 17tc
Zobacz załącznik 853368
<3Moj brzuchol prezentuje się tak w 17 tc. Pomyśleć że z synem nic nie bylo widać jeszcze [emoji14] Zobacz załącznik 853389Zobacz załącznik 853391
Niee, to nie jest golarka jednak i nie jest przeznaczone do golenia a do skracania, przy dociskaniu moznaby sie pokaleczyc. 1mm mozna wyrzezbic, ale na 0 trzebaby juz maszynka.Na 0 daje radę?
Piekny brzunio[emoji5]Moj brzuchol prezentuje się tak w 17 tc. Pomyśleć że z synem nic nie bylo widać jeszcze [emoji14] Zobacz załącznik 853389Zobacz załącznik 853391