reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Cześć dziewczyny [emoji4] Dołączam do Waszej grupy. To moja pierwsza ciąża. Jakieś rady od doświadczonych już mam na początek ciąży? [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Witaj! [emoji813]
Ja też poczytam chętnie poczytam bo również nie mam dzieci. :) Ale za to dwie ciążę za sobą...
Na kiedy wychodzi Ci termin? :)

reklama
Jeju, przykro mi :( Ale czekaj, mała plama jeszcze nie przesądza. Jest więcej tej krwi? Niektóre kobiety mają krwawienia/plamienia, mimo ze są w ciazy. Może jednak zatestuj jutro z rana? Kiedy powinnaś dostać @?

Ja natomiast dostaje strasznych boli, a raczej kłucia regularnie. Biorę ten duphaston w razie czego, 2 tabletki na dzień. Nie wiem czy dobrze robię, bo moja ginekolog przepisała mi go na wywołanie okresu (wtedy nie było wiadomo czy jestem w ciazy). A przeczytałam, ze podtrzymuje również ciąże. Za każdym razem jak dostaje boli to biorę pół tabletki. Nie wiem, orientujecie się czy to czasem nie zaszkodzi? Bóle mijają i są jedynie takie leciutkie, które mnie nie niepokoją

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie ginekolog przepisałem duphaston dwa razy dziennie na podtrzymanie. Profilaktycznie ze względu na poprzednia nieudana ciążę.

A jednak ;) zapisze się do Was!!! Zrobiłam test dziś po południu 24dc :) 13dpo. Termin porodu wyznacza mi na 20 października :) mam juz synka ktory mial się urodzic 4 .10 ale się pospieszył i jest z 20.09 :)Zobacz załącznik 838349
Mi wychodzi ten sam termin z OM. :) Gratuluję! [emoji813] U mnie zaś 26dc. Cały czas nie dociera do mnie fakt, że jestem w ciąży. ;) A do tego te bóle jak na @ tak strasznie mnie denerwują...

Mi wychodzi ten sam termin z OM. :) Gratuluję! [emoji813] U mnie zaś 26dc. Cały czas nie dociera do mnie fakt, że jestem w ciąży. ;) A do tego te bóle jak na @ tak strasznie mnie denerwują...

Robilas juz test ciazowy czy tylko bete?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Malinka jeszcze nic nie jest przesadzone. Może warto to zostawić naturze? Ja tak podchodzę do siebie. U mnie w pracy 4 dziewczyny poroniły w różnym czasie...i po prostu mimo iż bardzo pragnę tego dziecka, długo czekaliśmy...zostawiam to naturze. Co ma być to będzie. Jesteś młoda...przed Tobą jeszcze bardzo dużo dobrego,po za tym daj sobie czas... [emoji4] trzymam kciuki

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Najzdrowsze podejscie . Co bedzie to bedzie bede Was na pewno informowac na bierzaco . ;)

A jednak ;) zapisze się do Was!!! Zrobiłam test dziś po południu 24dc :) 13dpo. Termin porodu wyznacza mi na 20 października :) mam juz synka ktory mial się urodzic 4 .10 ale się pospieszył i jest z 20.09 :)Zobacz załącznik 838349
Gratulacje :)

34bwrjjg5zexx45n.png

1usahdgepgvmlb97.png

h5zwb201nzhq22ex.png

reklama
Najprawdopodobniej na 15 października [emoji4] W przyszłą środę mam wizytę u lekarza i wszystko będziemy potwierdzać [emoji4] To była nagła informacja, na razie to do mnie nie dociera!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry