Witam wszystkie mamusie strasznie ciężko Was nadrobić po weekendzie który upłynął mi szybko i większość czasu z synkiem który nie opuszcza mamy na krok kiedy tylko ma ją w domu a wczoraj też miałam wolne więc mały korzystał ile mógł ale już jestem na bieżąco.
Ja w niedzielę też byłam z mężem i synem w Iwoniczu Zdroju ale nie chodziliśmy dużo bo mały zobaczył plac zabaw i tam szalał a mama odpoczywała na ławeczce. Ja też za dużo nie dam rady chodzić więc raczej krótkie spacerki niż dłuższe wędrówki ale damy radę
Miska nie stresuj sie, pojdziesz na wizyte to popros żeby gin pobral. Ja tez poprosze bo wole byc spokojna.
Natasza zazdroszcze morza. W tym roku z uwagi na ciaze nie jedziemy i tak nam smutno, jak by bylo blizej to bysmy sie wybrali ale mamy 700 km wiec to nie do pokonania dla mnie.
Tak wogole to po badaniu pojechalismy do Iwonicza Zdroju przeszlismy sie kawalek i jestem na 100% pewna ze sie teraz nie nadaje do turystyki. Tylko taras, lezak i swiety spokoj.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w niedzielę też byłam z mężem i synem w Iwoniczu Zdroju ale nie chodziliśmy dużo bo mały zobaczył plac zabaw i tam szalał a mama odpoczywała na ławeczce. Ja też za dużo nie dam rady chodzić więc raczej krótkie spacerki niż dłuższe wędrówki ale damy radę