reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A moj sobie wyszedł bez obiadu bez kanapek - ja mam tak , ze sie wściekam na niego i mu nie zrobie bo ma ręce i czas na telefon i na wszystko inne ino nie na to ci trzeba - ale potem jednak sie martwie i mi smutno czy sobie coś kupił [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 22t1d [emoji594]

reklama
Oj dziewczyny ale macie przeboje z tymi facetami. Moje hormony są w normie, tak mi się przynajmniej wydaję [emoji13] więc awantur na szczęście nie ma[emoji4] u nas pogrzmialo ale chyba przeszło bokiem, szkoda bo normalnie nie ma czym oddychać:/ właśnie zarezerwowalismy pobyt nad morzem i jedziemy na dlugi weekend w Boże Ciało [emoji4]

3jgx3e3ksqcq0vkv.png

A moj sobie wyszedł bez obiadu bez kanapek - ja mam tak , ze sie wściekam na niego i mu nie zrobie bo ma ręce i czas na telefon i na wszystko inne ino nie na to ci trzeba - ale potem jednak sie martwie i mi smutno czy sobie coś kupił [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

Bez obaw, nie zginie ;) W końcu to faceci wg natury są zaprogramowani do zdobywania pożywienia. A jak trochę zgłodnieje, to bardziej doceni, co ma i będzie grzeczniejszy :D
Ja mojego straszę brakiem obiadu, kilka razy nawet sam obrażony wrócił do domu ze słoikiem z biedry, ale po czasie przyznał się, że nie chciałby tak na stałe :)

Kupił sobie, kupił ;-)
Oni nie dadzą sobie krzywdy zrobić ;-)

Ja też zawsze wybuchne, a potem mi mojego szkoda, ale później sobie tłumaczę, że on też czasem coś odwali i w ogóle nie myśl i jak ja się z tym czuje.

Ale my nie potrafimy się na siebie dług o gniewać. Ja nawet jak się poklocimy to mu obiad naszykuje, tylko sam musi sobie nalozyc, a on jak widzi, że dalej jestem zła jak osa to stara się mnie udobruchac. A to gary umyje, a to zmywarkę wstawi, albo na siłę wymyśla jakieś głupie pytanie, żeby sprawdzić jakim tonem z nim rozmawiam ;-)

Bez obaw, nie zginie ;) W końcu to faceci wg natury są zaprogramowani do zdobywania pożywienia. A jak trochę zgłodnieje, to bardziej doceni, co ma i będzie grzeczniejszy :D
Ja mojego straszę brakiem obiadu, kilka razy nawet sam obrażony wrócił do domu ze słoikiem z biedry, ale po czasie przyznał się, że nie chciałby tak na stałe :)
Kasę ma , wiec pół biedy [emoji23] ale potem mi samej tak zle , ze nie zjadł itp [emoji5] wiesz facet by to miał w doopie a kobieta jednak się przejmuje troszkę [emoji3] ale wiesz wstał o 7 już i kuzwa nic nie pomoże ino wiecznie kuzwa on ma czas , bardzo mnie wkurzac zaczął [emoji5]

Ja mam jakiegoś pecha ostatnio...dzis wchodzę na wizytę na patologie ciąży w szpitalu z wynikiem z usg i słyszę jak jedna lekarka mówi do drugiej ze jestem do przyjęcia do szpitala. Że różnica między dziećmi jest 41 % i tak już jednego dZiecka nie uratują. Mi się zrobiło biało przed oczami ale mówię jak to przecież Pani z usg mówiła że róŻnica jest 15 % i dzieci rozwijają się prawidłowo. Powtórnie robią więc usg . I okazuje sie ze różnica jest jeszcze mniejsza bo 10,5 % czyli jak na dzieci jednokosmowkowa niewielka . Masakra powoli mam dość tych wizyt zawału można dostać [emoji45]

xBum myślę, że chłop nie zginie ;) Apropo tego wątku zamkniętego to u mnie nic się nie wyświetla a jak wchodzę w ten link, który przesłałaś to mi wyświetla że nie mam uprawnień więc chyba mnie nie dodałaś :p o Matko Kapinka ale się musiałaś wystraszyć, ja bym chyba zawału dostała...

Ja mam jakiegoś pecha ostatnio...dzis wchodzę na wizytę na patologie ciąży w szpitalu z wynikiem z usg i słyszę jak jedna lekarka mówi do drugiej ze jestem do przyjęcia do szpitala. Że różnica między dziećmi jest 41 % i tak już jednego dZiecka nie uratują. Mi się zrobiło biało przed oczami ale mówię jak to przecież Pani z usg mówiła że róŻnica jest 15 % i dzieci rozwijają się prawidłowo. Powtórnie robią więc usg . I okazuje sie ze różnica jest jeszcze mniejsza bo 10,5 % czyli jak na dzieci jednokosmowkowa niewielka . Masakra powoli mam dość tych wizyt zawału można dostać [emoji45]

Współczuję, ale nerwów ci napędzili, normalnie aż ręce opadają.

[emoji177] Maja - 05.04.2006r.

[emoji177] czekamy na drugą córeczkę, termin na 05.10.2017r.

Współczuję, ale nerwów ci napędzili, normalnie aż ręce opadają.

[emoji177] Maja - 05.04.2006r.

[emoji177] czekamy na drugą córeczkę, termin na 05.10.2017r.
Ja bym chyba zawału dostała masakra.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia a no faktycznie chyba nie jesteś dodana bo nie bylas w tabelce .
Ania cię doda , ale po jutrze bo niestety gdzieś tam jedzie - ale będziesz dodana [emoji6]
Duzo jest jeszcze dziewczyn nie dodanych więc spokojnie [emoji5]

Kapinka no masakra , chyba bym ich wystrzeliła [emoji52]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry