reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam. Chciałam sprawdzić to zamknięte forum ale niestety nawet mi się nie wyświetla takie coś [emoji53]

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas po połówkowym! :) wszystko ok, zdjęcia beznadziejne :/ 3d nie braliśmy bo 300zl a to.jeszcze dodatkowo 80, także szkoda mi teraz...
A mały i tak spał jak zwykle, także będzie nocny marek po mamie :D
Termin znów się przesunął naa 3 tym razem [emoji14]
Ma ponoć bardzo długie rączki. [emoji14]
21tydz4dzien 418gram :)
Pani doktor powiedziała że bardzo grzeczny ten nasz synuś :)

No i że jak miałam IO taak długo to bardzo możliwe, że cukrzyca będzie teraz, także mam kontrolować i krzywą zrobić najlepiej

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

1496156748-aaaaaa.jpeg

Niedługo się zacznie [emoji7][emoji7]

Spark gratuluję udanej wizyty ;-)
Ja już cukru nie mierze jak ten nowy gin mi powiedział, że nie mam zadnej cukrzycy, ale chyba na czczo i po obiedzie znów zacznę mierzyć ;-)

Dziewczyny zaczęło u mnie padać. Naczytałam się na necie że ma być porządna burza [emoji7] siedzę na gaciach przy otwartym balkonie i czekam [emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Zazdroszczę. U mnie skwar jak cholera. Leżę w sypialni przy otwartym balkonie, w salonie też otworzyłam drzwi balkonowe, powinien być przeciąg, a tu nic. Nawet nie zawieje. W cieniu 28 stopni! Franek pojechał przed chwilą z mężem do sądy, to pobiega do wieczora, a wieczorem zabieramy bo chyba nad rzekę ;-)

Gratuluję wizyt [emoji5]
U mnie niestety nie nic nie zapowiada się na deszcz A mogłoby chociaż trochę popadać to nie byłoby tak duszno jak teraz.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry