- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Spark
Fanka BB :)
Hahaha ja właśnie po wizycie, 21tydz4dzien i ma 418gram [emoji14]Boze ja słonia urodze 507g 21tc 3dn
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Spark
U nas po połówkowym! wszystko ok, zdjęcia beznadziejne :/ 3d nie braliśmy bo 300zl a to.jeszcze dodatkowo 80, także szkoda mi teraz...
A mały i tak spał jak zwykle, także będzie nocny marek po mamie
Termin znów się przesunął naa 3 tym razem [emoji14]
Ma ponoć bardzo długie rączki. [emoji14]
21tydz4dzien 418gram
Pani doktor powiedziała że bardzo grzeczny ten nasz synuś
No i że jak miałam IO taak długo to bardzo możliwe, że cukrzyca będzie teraz, także mam kontrolować i krzywą zrobić najlepiej
A mały i tak spał jak zwykle, także będzie nocny marek po mamie
Termin znów się przesunął naa 3 tym razem [emoji14]
Ma ponoć bardzo długie rączki. [emoji14]
21tydz4dzien 418gram
Pani doktor powiedziała że bardzo grzeczny ten nasz synuś
No i że jak miałam IO taak długo to bardzo możliwe, że cukrzyca będzie teraz, także mam kontrolować i krzywą zrobić najlepiej
Beczulinda
Niedługo się zacznie [emoji7][emoji7]
Spark gratuluję udanej wizyty ;-)
Ja już cukru nie mierze jak ten nowy gin mi powiedział, że nie mam zadnej cukrzycy, ale chyba na czczo i po obiedzie znów zacznę mierzyć ;-)
Zazdroszczę. U mnie skwar jak cholera. Leżę w sypialni przy otwartym balkonie, w salonie też otworzyłam drzwi balkonowe, powinien być przeciąg, a tu nic. Nawet nie zawieje. W cieniu 28 stopni! Franek pojechał przed chwilą z mężem do sądy, to pobiega do wieczora, a wieczorem zabieramy bo chyba nad rzekę ;-)
Ja już cukru nie mierze jak ten nowy gin mi powiedział, że nie mam zadnej cukrzycy, ale chyba na czczo i po obiedzie znów zacznę mierzyć ;-)
Dziewczyny zaczęło u mnie padać. Naczytałam się na necie że ma być porządna burza [emoji7] siedzę na gaciach przy otwartym balkonie i czekam [emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Zazdroszczę. U mnie skwar jak cholera. Leżę w sypialni przy otwartym balkonie, w salonie też otworzyłam drzwi balkonowe, powinien być przeciąg, a tu nic. Nawet nie zawieje. W cieniu 28 stopni! Franek pojechał przed chwilą z mężem do sądy, to pobiega do wieczora, a wieczorem zabieramy bo chyba nad rzekę ;-)
AMysz
u mnie juz po burzy ;p
Beczulinda
Ja czekam zaraz powinno się rozkręcić, chociaż koło Wrocławia lepiej
anetka303
Ja tez uwielbiam burze i mam nadzieję że dziś nad olsztynem pojawi się jakaś komórka burzowa [emoji2]
[emoji127] 28.10.2017
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.