JustaKacper1986
Fanka BB :)
Nie wiem, która pytała mnie o to ciasto w piekarniku... mama robiła FALE DUNAJU.
O matko ale jestem zaganiana dziś.
Za półtorej godziny jedziemy do cioci na urodziny, a ja dopiero wróciłam do domu i zdążyłam się wykąpać ;-/ muszę chwilę poleżeć, bo po prostu nie mam siły. Samochód z prania odebrałam dopiero o 17, a miał być najpóźniej o 15! Jeszcze musiałam jechać po kwiatki dla cioci, w międzyczasie prawie rozładował mi się kluczyk od samochodu. Byłam 30 km od domu, Franka dosłownie na moment zostawiłam w samochodzie, wyskoczyłam tylko po wode do sklepu, wracam a samochód nie chce sie otworzyć. M yslalam ze zawału dostanę! Przecież pies by mi się tam udusil w końcu zanim ktoś by mi drugi kluczyk dowiózł! Masakra. Za 5 chyba razem w koncu sie udalo. Jak poszłam do kwiaciarni to już go nie zamykalam.
Wpadłam do domu, wykąpałam sie, poleże moment i idę kąpać psa, bo jedzie z nami.
Wrócimy pewnie w nocy i jeszcze muszę nam na jutrzejszą komunię ciuchy uprasowac, bo z samego rana nie zdążę, bo jadę sie malować do koleżanki... nie mam siły...
Jejku nie pamiętam kiedy ja gołąbki jadłam ;-) muszę zrobić w przyszłym tygodniu. Z mlodej kapusty robiłaś, czy ze starej? Bo sie zastanawiam, czy zdąży się mięso ugotować, zanim młoda kapusta mi się rozgotuje ;-)
A to nie jest komplet do kołyski? Bo wygląda mi to na kołyski. Dokładnie taka, która ja chce kupic
Dziewczyny... postaram się być z Wami na bieżąco, ale przez te dzisiejsze urodziny i jutrzejszą komunię nie wiem, czy mi się uda ;-)
Lecę kąpać psa ;-)
Tak kochana do kolyski..bo ja tez kolyske planuje i wlasnie szukam poscieli do niej...bo nie ma tego zbyt duzo w porownaniu do poscieli do lozeczka