reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja też jeszcze wieczorkiem zaglądam bo w tv nic nie ma i mąż włączył jakiś beznadziejny film
Anja ale mi smaka narobiłaś na gołąbki, chyba zrobię w tym tygodniu i to jeszcze z taką młodą kapustką
Vanja zdrówka podsyłam, oj coś długo cię męczy
Bum oj to masz się z tym ciśnieniem, ale poza ciążą masz normalne czy też za wysokie? Ja znów niskociśnieniowiec i dopiero w ciąży mam "normalne"
Lili faktycznie masz ogromną rozbieżność między terminem porodu z usg a om
Nie wiem czy Wam pisałam, w piątek na wizycie lekarka mówiła mi o darmowej szkole rodzenia, że mogłabym zobaczyć co i jak chociaż ona rozumie że ja już mam "praktykę" i mam zamiar zadzwonić w poniedziałek i się umówić z położną od kiedy mogę chodzić, może dzięki temu jakieś dobre "kontakty" będę miała

Vanja zrobię gołąbki na tygodniu wpadaj [emoji38][emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 21t4d [emoji594]
Oł jea! Ale wpraszam się jak będziesz robić, to może się nauczę [emoji2]
A Ty masz dziś gorszy dzień? Jeszcze Cię mdli?

[emoji214] Kinga - 4.04.15 [emoji480][emoji166]
[emoji173] Michał - 21+2

IMG_6464.PNG
Witajcie ten upał mnie dobije a to dopiero pare dni a gdzie całe lato przed nami.
My byliśmy dzisiaj zamówić wózek i jednak wybraliśmy Anex sport na żywo całkiem fajnie wyglada i sie prowadzi.
I tez mi pani w sklepie mowila ze lepiej teraz zamawiać wozki bo potem firmy ida na urlopy i beda przestoje, tak samo zamówiłam fotelik Kiddy i maja narazie ostatnia dostawę potem następna po wakacjach.

Co do kcykow z Minky to ja mam dwa zaraz beda miały dwa lata jeden lekki, drugi zimowy taki jakby ocieplany w sówki i moge śmiało polecić kupiłam ze strony Makaszka moze ciut droższe ale jakościowo bardzo dobre.

Załączniki

• IMG_6464.PNG
    IMG_6464.PNG
    169,4 KB · Wyświetleń: 522
Anaconda - dziękuję! Coś czuję, że będzie od poniedziałku antybiotyk. Ale z Kingą też mnie nie ominął.

Wzięłam prysznic i teraz mi trochę lepiej. Chwilkę jeszcze posiedzę, bo mi mąż przyniósł kartony z ubrankami po Kindze :) zobaczę co nada się dla Michała. A mąż teraz zaczął odbierać gości z wesela kolegi i sama siedzę, córka śpi.

[emoji214] Kinga - 4.04.15 [emoji480][emoji166]
[emoji173] Michał - 21+2

Aż 20 dni różnicy? Na tym etapie ciąży wciąż taka różnica? Aż niewiarygodne

[emoji127] 28.10.2017
Moja owu chyba się mocno przesunela po prostu. Ślub miałam na głowie i wgl. Lekarz mówi ze jest ok. A w zasadzie wcześniej nie było szans na ciążę bo nie spałam z moim od 23.12 do 14.01 [emoji23]

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Anaconda no własne w ciąży z Lena mi sie zacząło w 25tc dopiero... A teraz mam od poczatku ciąży jakies skokowe, a czy było wczesniej to nie mam pojęcia bo nie mierzyłam po porodzie... Wiec to tak wygląda z Lena mi sie skończyło na braniu tabl 4xdziennie po 2.

Vanja no dziś mi kuzwa niedobrze cały dzień, 3xpaw , czulam sie juz wczoraj taka dziwna...
A dzisiaj łeb mnie jeszcze boli , brzuch ...
Pokaż co tam masz po małej [emoji7] ja po Lenie wszystko rozdalam.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

Zobacz załącznik 808246 Witajcie ten upał mnie dobije a to dopiero pare dni a gdzie całe lato przed nami.
My byliśmy dzisiaj zamówić wózek i jednak wybraliśmy Anex sport na żywo całkiem fajnie wyglada i sie prowadzi.
I tez mi pani w sklepie mowila ze lepiej teraz zamawiać wozki bo potem firmy ida na urlopy i beda przestoje, tak samo zamówiłam fotelik Kiddy i maja narazie ostatnia dostawę potem następna po wakacjach.

Co do kcykow z Minky to ja mam dwa zaraz beda miały dwa lata jeden lekki, drugi zimowy taki jakby ocieplany w sówki i moge śmiało polecić kupiłam ze strony Makaszka moze ciut droższe ale jakościowo bardzo dobre.
Fajny [emoji4]
Ale wedlug mnie wszystkie te wozki podone do siebie [emoji14]

Fajny [emoji4]
Ale wedlug mnie wszystkie te wozki podone do siebie [emoji14]

Wg mnie tez te wszystkie wozki podobne sa do siebie ale u nas w miescinie szał na bebetto co drugi taki jeździ.

Ja tez po swojej córce wszystko rozdałam, co sie dało posprzedawalam, a tu taka niespodzianka sie trafiła ze wszystko musze od nowa kupic.

reklama
Wg mnie tez te wszystkie wozki podobne sa do siebie ale u nas w miescinie szał na bebetto co drugi taki jeździ.

Ja tez po swojej córce wszystko rozdałam, co sie dało posprzedawalam, a tu taka niespodzianka sie trafiła ze wszystko musze od nowa kupic.
My kupilismy baby merca i tez jest oki [emoji4]
1495915060-aaaaaa.jpeg
1495915066-aaaaaa.jpeg

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry