Witam się sobotnio
dużo tych stron do przeczytania było od połowy czwartku...
Oczywiście dodałam do cytowanych, to co chciałam ważniejszego napisac ale jakoś niechcący mi się usunęło
Na pewno gratuluję udanych wizyt czwartkowo-piątkowych
,
zdrowia dzieciaczków i ujawnionych płci
Ja oprócz pieknego wystepu przedszkolnego dostałam kwiaty od mojego 6-latka na dzień mamy..
Taki z niego gagtek czasem, ale taki kochany przystojniak.
Widzę,że temat zaparć się przewinął-ja mam ostatnio w drugą stronę- rozwolnienia
Ostatnio też zauważyłam, że momentami brzucholsię "napina" i robi twardy jak skała..
No i bóle w "dupie", tzn zakończenie kręgosłupa, bardziej po lewej stronie... Nie wiem czy to nerwobóle czy zwiekszonej wagi- w 1 ciązy miałam tak samo- ostre bóle,że nagle nie możesz się ruszyć ni w tą i w tamtą..no iz leżenia na plecach, żeby wstać czy się przekręcic to tragedia czasem..
Co do poronień to nie wiem jak to będzie, bo u mnie rok minie dopiero na koniec lipca. Ale jak w miarę szybko zaszłam w kolejną ciążę to był duży lęk przed kolejną stratą, właściwie dopiero teraz w pełni cieszę się ta ciążą i Maleństwem..
Pogoda cudna- niby tylko 22 stopnie a na słońcu gorąc.Byliśmy z rana na placu, na kocyku i 3 godziny odpoczywaliśmy- no teraz mam spieczone ramiona i dekolt- filtr 20 jednak za słaby stara ja i głupia
Oczywiście brzucha nie opalam w ciązy i z iloscią słońca nie przesadzam, ale moja przeźroczysta karnacja nawet po nie długiej ilości słońca jest rózowa lub purpurowa..
Na obiad wsunęłam filet z piersi w przyprawach, ziemniory , młoda kapustkę i botwinkę
A mój Maluszek ostatnio mało się rusza, tzn rzadziej niż na początku i słabo go czuję- może się jakoś inaczej ułożył czy co..
A w ogóle wg daty miesiączki to data porodu jest na 14.10 a wg usg 10 dni wiecęj czyli na 04.10 i to juz będzie 21tc- dziwne takie rozbiezności...
wgl dziewczyny świetne ciuszki zamawiacie, kupujecie, mebelki też!!!
Odpoczywajcie dziewczynki, zajrzę pewnie w poniedziałek.
Buziaki