reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ada u mnie odpada, bo mam tylko jedna kolezanke i do normalnych nie nalezy. Basia to moja teściowa, więc też nie :p ZOSIA!
He he...:D No najgorzej jak imie z kims sie kojarzy. Wśród moich znajomych i dalszych nikt nie ma tych trzech imion. A kazde mi sie podoba . No i mam dylemat.:oo:

reklama
Hej dziewczyny, witam nowe mamusie :)
Śliczne te zawieszki pokupowalyscie
Agatki trzymam kciuki zeby wszystko sie dobrze skończyło :-)

Ja sie zmartwiłam moimi wynikami morfologii... Doczytałam z neta ze to prawdopodobnie braki żelaza lub witaminy B12 (można ja domięśniowo tylko brac), ale wizyta dopiero w środe u mojego gina a w aptece mi powiedzieli zeby nie brac na własna rękę nic.
Wstawiam fotkę wyników, czy któraś miała podobnie ? :/
Zobacz załącznik 807888

Żadne niedobory B12, poprostu oddajemy to co dobre maluszkowi i w ciąży takie wyniki są "fizjologiczne " lekka niedokrwistość i podwyższona leukocytoza to w tym stanie normalka :)

Co do imion to jeszcze nie mamy wybrane ale dziś po wczorajszym potwierdzeniu chłopca kupiłam pierwszego pajaca i kocyk .siostra ma 7 miesięcznego chłopca Więc mówi że będzie pakować dla mnie ciuszki . dla mnie to już trochę mam przygotowane w torbie na wypadek szpitala min pizamki, koszule, ręczniki,bielizne resztę tzn jakieś kosmetyki będę teraz kompletowac, najwyżej mąż cis wrzuci.

Byliśmy oglądać to mieszkanie i powiem wam, że super. Taka dzielnica na lekkim uboczu, bo zaraz już są pola i można dziecko puścić bez problemu. Domek na 3 mieszkania, więc nie ma problemu z miejscem parkingowym i jest mały ogródek na stolik i grilla, obok trawa do biegania. Na parterze mieszka starsze małżeństwo, na 1 piętrze się zwalnia i na poddaszu się zwalnia. Ci z poddasza idą na 1 piętro, bo większe, także byliby dalej naszymi sąsiadami. Mieszkanie 67 metrów, osobna ubikacja i łazienka, kuchnia osobno, salon i jadalnia, sypialnia i teraz wydzielili taki mały pokoik dla dziecka, więc idealnie. Wszędzie parkiety, grzyba nie ma, okna nowe. Mieszkanie bardzo fajne i obecni wynajmujący płacą 580e, teraz ma być podwyżka, więc max 650e. My jesteśmy na tak, ale to od nich zależy na kogo się zdecydują i kogo polecą właścicielom budynku. Trzymam kciuki, bo byłoby na prawdę fajnie :)

Ekstra, że po pierwsze- jednak pojechaliście oglądać to mieszkanie, a po drugie, że okazało się takie fajne. Teraz wszystkie trzymamy kciuki za to, by to Was wybrano i byście mogli zmienić miejsce zamieszkania na takie, które jak najbardziej będzie przypominało normalny dom i z którego będziecie zadowoleni :)

Nie jestes sama. Ja tez jeszcze nic kompletnie nie mam. A bede kupowac dopiero w sierpniu.

Ej dziewczyny, to wygląda na to, że takich, które nie mają jeszcze nic jest co najmniej trójka ;) Nic nie kupiłam ja, Ty Evi i z tego co pamiętam, to jeszcze Natasza pisała, że nic nie zakupiła, więc się już nie stresuję i wierzę, że nadal mam baaardzo dużo czasu, żeby wszystko skompletować i ogarnąć :D

Ekstra, że po pierwsze- jednak pojechaliście oglądać to mieszkanie, a po drugie, że okazało się takie fajne. Teraz wszystkie trzymamy kciuki za to, by to Was wybrano i byście mogli zmienić miejsce zamieszkania na takie, które jak najbardziej będzie przypominało normalny dom i z którego będziecie zadowoleni :)

Ej dziewczyny, to wygląda na to, że takich, które nie mają jeszcze nic jest co najmniej trójka ;) Nic nie kupiłam ja, Ty Evi i z tego co pamiętam, to jeszcze Natasza pisała, że nic nie zakupiła, więc się już nie stresuję i wierzę, że nadal mam baaardzo dużo czasu, żeby wszystko skompletować i ogarnąć :D
Jeżeli wiesz , ze nic nie stanie ci na przeszkodzie by zakupić wszystko pozniej i mie na to kasę to czemu nie [emoji4] ja np bym finansowo naie wyrobila ze wszystkim na raz lub w 2 msc [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 21t1d [emoji594]

U nas na córkę byłaby ALICJA [emoji171]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

Ja w pierwszej tez nie wariowalam właśnie [emoji16]
Nie wiem czemu tak mnie bierze w tej.. Moze , ze mnie z małą juz w 32tc wsadzili do szpitala i mam obawę , ze znow trafie wczesniej...
Moj P wtedy sie wszystkim zajmował i nie wyszło mu to najlepiej [emoji53]

Mój mąż jak wylądowałam w szpitalu przywiózł mi wszystko co chciałam. Nawet koszule nocne kupił mi w odpowiednim rozmiarze :) Jak już coś nie mógł zupełnie znaleźć to wtedy dopiero dzwonił. Spisał się na medal te dwa razy:)

reklama
Mój mąż jak wylądowałam w szpitalu przywiózł mi wszystko co chciałam. Nawet koszule nocne kupił mi w odpowiednim rozmiarze :) Jak już coś nie mógł zupełnie znaleźć to wtedy dopiero dzwonił. Spisał się na medal te dwa razy:)
No to fajnie, mozesz byc spokojnieszja [emoji4][emoji4] moj nic nie wiedział za co sie ma wziasc , 500razy trzeba mu było gadać, stresowal sie tez duzo bo tu szybko mnie wsadzili do szpitala , nie wiedział czy urodze czy nie urodze bo mi juz w 32tc mowili, ze ciąć będą na drugi dzien , ze nie itp., pierwsza taka sytuacja no i wyszło jak wyszło ... Teraz by miał jeszcze 3latke na głowie [emoji23]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry