reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moj dziec ma tyle siły , ze jak kuzwa kopnie to az zaboli , Lenor mi tak w 30 tyg dawała znaki - to jest nie możliwe.
Jeszcze czuje sie jakby mi ktoś do pipy nakopal , mam ja jakas napuchnieta - dobrze ze w piątek wizyta

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 21t1d [emoji594]

reklama
Hej dziewczyny :) Muszę Wam powieedzieć... Jesteście szalone! :D No tyle produkujecie że szok :D Wczoraj skończyłam nadrabiać i nie zdążyłam odp bo zasnęłam... A dziś od 2h Was czytam :D

Gratuluję udanych wizyt! Ja mam dopiero 08.06 prenatalne :( a świruję już bo ruchów nei czuję.. Czytam że wiele z Was jeszcze nie czuje, kurde ale to moja druga ciąża i wydaje mi się że w 17 tyg czułam o wiele bardziej ruchy niż teraz... teraz to raz, może dwa razy dziennie coś poczuję, ale tak deliktanie że w sumie sama nie wiem czy to nie jelita :/ a dziś 20tc..

Nataliaaj wyniki miałam podobne, morfologia często spada w ciąży, raczej bym się nie przejmowała. Dostaniesz pewnie żelazo do brania i tyle :)

Co do imienia to przy peirwszym synu od razu wiedzieliśmy, że będzie Bartosz, a teraz.. M chce Mikołaja, niby mi się podoba, ale coś mi nie pasuje - BUM tylko się nie uraź, nic osobistego :D :D :D no coś mi nie gra z tym imieniem, choć ładne jest.. Chodzi za mną Szymon, ale też nie jestem przekonana :p Z dziewczynką to już w ogóle bym miała mega problem bo już w pierwszej ciąży nie miałam żadnego typu i nic mi się nie podobało :p

No zabijcie mnie ale nie wiem co już chciałam której odpisać :/ a z tym cytowaniem jakoś mi nie idzie :p

Zawieszki boskie!

Koleżance z niezbyt dobrymi wieściami po prenatalnych... przepraszam, zapomniałam w tym natłoku niku.. Uszy do góry :)! Na pewno będzie dobrze jak już pójdziesz w 3 trym! Trzymam kciuki!! :)

Bum oszalalaś z tą torbą :D ja jeszcze nic nie kupiłam.. a sorry! Misia z projektorem gwiazdek z Biedry ostatnio M kupił..:D Muszę wyciągnąć kartony po synku zobaczyć co tam jest, ale to dopiero w lipcu, jak pójdę na zwolnienie, będę mieć wtedy więcej czasu bo teraz ledwo mam kiedy zajrzeć...

Dziewczyny a moze macie jakieś godne polecenia sklepy z sukienkami ciążowymi? mogą być siceiówki stacjonarne, albo jakieś online sklepy.. za miesiąc dokładnie mój Brat się żeni, jak jestem świadkiem i nie mam kiecy!!!!

No dobra.. lece spać.. ledwo nadrobiłam, napisałam i tyle po wolnym wieczorze :D
Spokojnego dnia jutro i nocki dziś :p

An super, ze pojechaliście i ze podoba Wam się to mieszkanie! ;-) myślę, że jest duża szansa, ze Was wybiorą. Ja przynajmniej bardziej przychylnie patrzylabym na kobietę w ciąży. Nie będzie imprez do rana itd... zamiast tego płaczące dziecko :-D nie no, żartuje ;-)
Ale myślę, ze jak zobaczyli Cię z brzuszkiem, to wezmą pod uwagę to, ze pewnie będziecie chcieli wynająć mieszkanie na dłużej, z dzieckiem przecież nie będziecie sie przeprowadzać co 3 miesiące, no i to, ze jednak poważni, młodzi ludzie zakładający rodzinę i potrzebujący mieszkania na dłużej ;-)

No to fajnie, mozesz byc spokojnieszja [emoji4][emoji4] moj nic nie wiedział za co sie ma wziasc , 500razy trzeba mu było gadać, stresowal sie tez duzo bo tu szybko mnie wsadzili do szpitala , nie wiedział czy urodze czy nie urodze bo mi juz w 32tc mowili, ze ciąć będą na drugi dzien , ze nie itp., pierwsza taka sytuacja no i wyszło jak wyszło ... Teraz by miał jeszcze 3latke na głowie [emoji23]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]

Mój miał problem z kupieniem podpasek... :D W szpitalu jak zobaczył podpaskę gigant to sobie ubzdurał, że musi kupić mi największe... :D A że nie miał o tym pojęcia to z każdej firmy kupił opakowanie :p Do dziś je jeszcze mam :D

Dziewczyny a moze macie jakieś godne polecenia sklepy z sukienkami ciążowymi? mogą być siceiówki stacjonarne, albo jakieś online sklepy.. za miesiąc dokładnie mój Brat się żeni, jak jestem świadkiem i nie mam kiecy!!!!

No dobra.. lece spać.. ledwo nadrobiłam, napisałam i tyle po wolnym wieczorze :D
Spokojnego dnia jutro i nocki dziś :p

Www.pieknamama.pl

Jak mi się przypomni ta druga to jutro wrzucę linka ;-)

monia na początku tez podchodziłam do imienia niepewnie teraz jest spoko hehe [emoji4][emoji4] jeszcze dla spokoju za niedługo spakuje moją i Moge w wakacje odpoczywać [emoji23] , ino dla siebie musze jeszcze wyprawke skompletować [emoji5]

W ogole fajna i tanią torbę wchaczylam na allegro, ino nie wiem czy za mała nie bedzie i czy taka ładna jak na fotce[emoji14]
1495657769-aaaaaa.jpeg

Lenka 24.09.2014 [emoji254]

Mój miał problem z kupieniem podpasek... :D W szpitalu jak zobaczył podpaskę gigant to sobie ubzdurał, że musi kupić mi największe... :D A że nie miał o tym pojęcia to z każdej firmy kupił opakowanie [emoji14] Do dziś je jeszcze mam :D
Aaaahahahaha moj tez mial akacje z podpaskami a raczej tamponami bo go wyslalam po nie , a on taki zadowolny stwierdził , ze tamponow nie było i kupil mi podpaski , wiec sobie mowie jakos to zniose , no ale on kupil wkładki [emoji16]

Ada- pięknie! Nie jest takie oklepane, a ładnie brzmi zarówno gdy powie się Ada, jak i Adrianna :) Baaardzo mi się podoba :) Aż zapomniałam, że takie imię istnieje :)
Adusia, Adunia, Ada. Ekstra :)
Ja właśnie dla dziewczynki też chcialam Ada :)

reklama
Aaaahahahaha moj tez mial akacje z podpaskami a raczej tamponami bo go wyslalam po nie , a on taki zadowolny stwierdził , ze tamponow nie było i kupil mi podpaski , wiec sobie mowie jakos to zniose , no ale on kupil wkładki [emoji16]

Hahaha... :p Dla facetów świat podpasek i tamponów to totalny kosmos :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry