Hej dziewczyny
Muszę Wam powieedzieć... Jesteście szalone!
No tyle produkujecie że szok
Wczoraj skończyłam nadrabiać i nie zdążyłam odp bo zasnęłam... A dziś od 2h Was czytam
Gratuluję udanych wizyt! Ja mam dopiero 08.06 prenatalne
a świruję już bo ruchów nei czuję.. Czytam że wiele z Was jeszcze nie czuje, kurde ale to moja druga ciąża i wydaje mi się że w 17 tyg czułam o wiele bardziej ruchy niż teraz... teraz to raz, może dwa razy dziennie coś poczuję, ale tak deliktanie że w sumie sama nie wiem czy to nie jelita :/ a dziś 20tc..
Nataliaaj wyniki miałam podobne, morfologia często spada w ciąży, raczej bym się nie przejmowała. Dostaniesz pewnie żelazo do brania i tyle
Co do imienia to przy peirwszym synu od razu wiedzieliśmy, że będzie Bartosz, a teraz.. M chce Mikołaja, niby mi się podoba, ale coś mi nie pasuje - BUM tylko się nie uraź, nic osobistego
no coś mi nie gra z tym imieniem, choć ładne jest.. Chodzi za mną Szymon, ale też nie jestem przekonana
Z dziewczynką to już w ogóle bym miała mega problem bo już w pierwszej ciąży nie miałam żadnego typu i nic mi się nie podobało
No zabijcie mnie ale nie wiem co już chciałam której odpisać :/ a z tym cytowaniem jakoś mi nie idzie
Zawieszki boskie!
Koleżance z niezbyt dobrymi wieściami po prenatalnych... przepraszam, zapomniałam w tym natłoku niku.. Uszy do góry
! Na pewno będzie dobrze jak już pójdziesz w 3 trym! Trzymam kciuki!!
Bum oszalalaś z tą torbą
ja jeszcze nic nie kupiłam.. a sorry! Misia z projektorem gwiazdek z Biedry ostatnio M kupił..
Muszę wyciągnąć kartony po synku zobaczyć co tam jest, ale to dopiero w lipcu, jak pójdę na zwolnienie, będę mieć wtedy więcej czasu bo teraz ledwo mam kiedy zajrzeć...
Dziewczyny a moze macie jakieś godne polecenia sklepy z sukienkami ciążowymi? mogą być siceiówki stacjonarne, albo jakieś online sklepy.. za miesiąc dokładnie mój Brat się żeni, jak jestem świadkiem i nie mam kiecy!!!!
No dobra.. lece spać.. ledwo nadrobiłam, napisałam i tyle po wolnym wieczorze
Spokojnego dnia jutro i nocki dziś