reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczyny :) Muszę Wam powieedzieć... Jesteście szalone! :D No tyle produkujecie że szok :D Wczoraj skończyłam nadrabiać i nie zdążyłam odp bo zasnęłam... A dziś od 2h Was czytam :D

Gratuluję udanych wizyt! Ja mam dopiero 08.06 prenatalne :( a świruję już bo ruchów nei czuję.. Czytam że wiele z Was jeszcze nie czuje, kurde ale to moja druga ciąża i wydaje mi się że w 17 tyg czułam o wiele bardziej ruchy niż teraz... teraz to raz, może dwa razy dziennie coś poczuję, ale tak deliktanie że w sumie sama nie wiem czy to nie jelita :/ a dziś 20tc..

Nataliaaj wyniki miałam podobne, morfologia często spada w ciąży, raczej bym się nie przejmowała. Dostaniesz pewnie żelazo do brania i tyle :)

Co do imienia to przy peirwszym synu od razu wiedzieliśmy, że będzie Bartosz, a teraz.. M chce Mikołaja, niby mi się podoba, ale coś mi nie pasuje - BUM tylko się nie uraź, nic osobistego :D :D :D no coś mi nie gra z tym imieniem, choć ładne jest.. Chodzi za mną Szymon, ale też nie jestem przekonana :p Z dziewczynką to już w ogóle bym miała mega problem bo już w pierwszej ciąży nie miałam żadnego typu i nic mi się nie podobało :p

No zabijcie mnie ale nie wiem co już chciałam której odpisać :/ a z tym cytowaniem jakoś mi nie idzie :p

Zawieszki boskie!

Koleżance z niezbyt dobrymi wieściami po prenatalnych... przepraszam, zapomniałam w tym natłoku niku.. Uszy do góry :)! Na pewno będzie dobrze jak już pójdziesz w 3 trym! Trzymam kciuki!! :)

Bum oszalalaś z tą torbą :D ja jeszcze nic nie kupiłam.. a sorry! Misia z projektorem gwiazdek z Biedry ostatnio M kupił..:D Muszę wyciągnąć kartony po synku zobaczyć co tam jest, ale to dopiero w lipcu, jak pójdę na zwolnienie, będę mieć wtedy więcej czasu bo teraz ledwo mam kiedy zajrzeć...

Dziewczyny a moze macie jakieś godne polecenia sklepy z sukienkami ciążowymi? mogą być siceiówki stacjonarne, albo jakieś online sklepy.. za miesiąc dokładnie mój Brat się żeni, jak jestem świadkiem i nie mam kiecy!!!!

No dobra.. lece spać.. ledwo nadrobiłam, napisałam i tyle po wolnym wieczorze :D
Spokojnego dnia jutro i nocki dziś :p

Na asos są super ciazowe sukienki!

reklama
Dziewczyny co do imion to mi teraz w głowie: Anielka, Aurelia, Helenka i Emilka[emoji2]

Sent from my LG-H440n using Forum BabyBoom mobile app

Też tak po cichu myślę o Emilce... Ale tak bardzo cichutko na razie :-D

Nikogo w bliższej i dalszej rodzinie o tym imieniu nie mamy, jakichś niefajnych znajomych też nie. I w sumie jakoś tak dużo Emilek nie ma chyba (ale to tylko może moje wrażenie?).

na zalando maja tez ciążowe fajne , ale ceny tez fajne [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 21t1d [emoji594]

Ej dziewczyny, to wygląda na to, że takich, które nie mają jeszcze nic jest co najmniej trójka ;) Nic nie kupiłam ja, Ty Evi i z tego co pamiętam, to jeszcze Natasza pisała, że nic nie zakupiła, więc się już nie stresuję i wierzę, że nadal mam baaardzo dużo czasu, żeby wszystko skompletować i ogarnąć :D[/QUOTE/]

No jasne,jest jeszcze mnóstwo czasu. Zawsze sie zdąży. Zwłaszcza ze teraz (w tych czasach)jest wszystko. Na każdym kroku Galeria,internet itd. I nawet gdyby cos brakło to 5min i wszystko mamy.:)
Ja - bede miec trzecie dziecko i juz nie mam takiego "ciśnienia"jak przy pierwszym.:p

Ja przy pierwszym "ciśnienia" nie miałam a teraz mam , więc to takie ooo ...
Jeżeli tez są fundusze by zakupić wszystko na raz to nawet w 2 tyg przed terminem mozna sobie wszystko skompletować bezproblemowo , jeżeli tez masz pewność , ze nic po drodze cie nie spotka ... [emoji23]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

Co do tych trzech imion to najbardziej podoba mi się Ada, ale wiadomo ze tyle ile osób tyle opini wiec nie powinnismy się tym sugerować tak naprawdę :)
Moja córka to Emilia, synek Adam a teraz mam w głowie pustkę, chciałabym już nazywać córeczkę po imieniu ale nie mam pojęcia jakie wybrać bo każde to nie to ;)
Bum z ta torba to się aż uśmiałam, lubię takie szalone osoby [emoji106][emoji1] teraz możesz już spokojnie czekać
An z tego co opowiadasz to mieszkanko super, trzymam kciuki żeby Was wybrali
Idę zaraz spać bo oczy same mi się zamykają, dobranoc

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pranie po dzidziusiu mi smierdzialo i teraz kupilam lovele. Nie pralam jeszcze ale mam nadzieje ze bedzie dobrze pachniec.
Prawda jest taka ze mialam wszystko uprac przed cc. Mialam sie zgosic w 37 tc do szpitala ale pod koniec 35 zaczely sie bóle i zwyczajnie nie zdazylam wyprac drugi raz. Mlody nie mial uczulenia wiec po powrocie ze szpitala dalej pralam w wizirze, sporadycznie w dzidziusiu zeby skonczyc opakowanie. Teraz tez tak zrobie lub zrobi to maz. Przed cc wypierzemy wszystko w loveli a potem pomalu bedziemy prac w tym samym proszku co nasze rzeczy z dodatkowym plukaniem i oczywiscie bez plynu do plukania. Przeciez dziecko dotyka naszych ubran, poscieli itd.

Fajna nie droga torbe kupilam wczoraj w ikei taka skladana jak reklamowka z cienkiej szmatki za 14,99
1495660078-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Co do tych trzech imion to najbardziej podoba mi się Ada, ale wiadomo ze tyle ile osób tyle opini wiec nie powinnismy się tym sugerować tak naprawdę :)
Moja córka to Emilia, synek Adam a teraz mam w głowie pustkę, chciałabym już nazywać córeczkę po imieniu ale nie mam pojęcia jakie wybrać bo każde to nie to ;)
Bum z ta torba to się aż uśmiałam, lubię takie szalone osoby [emoji106][emoji1] teraz możesz już spokojnie czekać
An z tego co opowiadasz to mieszkanko super, trzymam kciuki żeby Was wybrali
Idę zaraz spać bo oczy same mi się zamykają, dobranoc

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jeszcze swoją skompletuje i będę mogła sobie spokojnie czekać [emoji14]

reklama
Pranie po dzidziusiu mi smierdzialo i teraz kupilam lovele. Nie pralam jeszcze ale mam nadzieje ze bedzie dobrze pachniec.
Prawda jest taka ze mialam wszystko uprac przed cc. Mialam sie zgosic w 37 tc do szpitala ale pod koniec 35 zaczely sie bóle i zwyczajnie nie zdazylam wyprac drugi raz. Mlody nie mial uczulenia wiec po powrocie ze szpitala dalej pralam w wizirze, sporadycznie w dzidziusiu zeby skonczyc opakowanie. Teraz tez tak zrobie lub zrobi to maz. Przed cc wypierzemy wszystko w loveli a potem pomalu bedziemy prac w tym samym proszku co nasze rzeczy z dodatkowym plukaniem i oczywiscie bez plynu do plukania. Przeciez dziecko dotyka naszych ubran, poscieli itd

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie któryś smierdzial, bo ja tez próbowałam dzidziusia i jelpa ...
Ja w tych dla dzieci pralam Lenie do 3msc potem sprawdzalam czy nie ma uczulenia na proszek taki normlany i płyny.
Musze jeszcze na ta lovele popatrzeć [emoji5]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry