Ja dzis ju 4 dzien jadlam krolika, juz nim ........ . Za to cukier po obiedzie piekny 112.
Moi tesciowie tez Jaska karmili slodyczami, ktoregos dnia mowie im ze razem z cukierkem niech dadza kase na plomby. Tesciowa do mnie ze przeciez nie od cukierkow sie zeby psują.
Teraz daja mu cichaczem zeby mama nie widziala.
Urosept dawali mi w ciazy w szpitalu 2x2
Lili ja mam z tym bolem podobnie. Pewnie nam wiazadla sie rozciagaja. Tylko nie wiadomo jak to wytlumaczyc
Agatki badz dobrej mysli.
Nie mam na nic dzis sily.
Kupilam nowy biustonosz no bo wszystkie male
i tak przypomnialo mi sie jak w zeszlym roku urodzila moja szwagierka i karmila przy wszystkich. Siedzi przy stole na imprezie cala rodzina mojego meza- tesc 74l, tesciowa, 3 braci z zonami, siostra ich z mezem, czesci z nich ma dorosle corki to z chlopakami. Wtem mloda mam siedzaca na przeciw tescia rozpina bluzkę i wyjmuje cyca niczym sie nie przyslaniajac. Zanim mloda wziela od swojego meza to cyc jej dynda na wierzchu. Nikt nie wiedzial co ma zrobic ze swoim wzrokiem. Tego sie nie da opisac, taka zenada. Nie mowie karmic przy ludziach owszem ale specjalnie świecić to juz ... masakra doslownie jak madonna z wielkim cycem.
Ide mierzyc ten biustonosz na spokojnie, jak cos to mi maz jutro odda.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom