reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BUM jesteś niesamowita :-D haha ;-) ja taka torbę najpierw muszę kupić ;-) jutro się za wszystkim będę rozglądać po prenatalnych ;-) już z mężem zaplanowaliśmy wycieczkę do dużego sklepu z wózkami i całą reszta ;-)

Przez internet :) wczesniej Antosiowo, a teraz nazwę zmienili także jak chcesz to sprawdzę i Ci napiszę :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Spark a ile za nią zaplacilas jeśli mogę wiedzieć? Widziałam też takie zawieszki u "ręczne robótki mamy i corki" na fb. Pisałam do niej z pytaniem o cenę i tam były po 50 zł.

Hej. Ja juz po połówkowym usg. Córcia zdrowa,rosnie,ma juz 350g.
Tez zastanawiam sie nad imieniem. Moze doradzicie?: Zosia,Basia,Ada.:biggrin2:

Gratuluję :-)
Mi bardzo podoba się Ada ;-) Zosieniek teraz pełno ;-)

reklama
Sunday zapewne jeszcze z 300razy bede myślała , czy zapewne wszystko w niej jest [emoji23]

Zanim urodze to zwariuje ...

Ewka ja torby do siebie nie mam , bede musiała jakaś kupić [emoji4] i w końcu musze te koszule zamówić do siebie [emoji4]
Jakos kompletowanie dla dziecka mnie bardziej wciąga niż do siebie [emoji23]
Ja u tamtej na fp zamawialam właśnie za 50.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 21t1d [emoji594]

Byliśmy oglądać to mieszkanie i powiem wam, że super. Taka dzielnica na lekkim uboczu, bo zaraz już są pola i można dziecko puścić bez problemu. Domek na 3 mieszkania, więc nie ma problemu z miejscem parkingowym i jest mały ogródek na stolik i grilla, obok trawa do biegania. Na parterze mieszka starsze małżeństwo, na 1 piętrze się zwalnia i na poddaszu się zwalnia. Ci z poddasza idą na 1 piętro, bo większe, także byliby dalej naszymi sąsiadami. Mieszkanie 67 metrów, osobna ubikacja i łazienka, kuchnia osobno, salon i jadalnia, sypialnia i teraz wydzielili taki mały pokoik dla dziecka, więc idealnie. Wszędzie parkiety, grzyba nie ma, okna nowe. Mieszkanie bardzo fajne i obecni wynajmujący płacą 580e, teraz ma być podwyżka, więc max 650e. My jesteśmy na tak, ale to od nich zależy na kogo się zdecydują i kogo polecą właścicielom budynku. Trzymam kciuki, bo byłoby na prawdę fajnie :)

BUM jesteś niesamowita :-D haha ;-) ja taka torbę najpierw muszę kupić ;-) jutro się za wszystkim będę rozglądać po prenatalnych ;-) już z mężem zaplanowaliśmy wycieczkę do dużego sklepu z wózkami i całą reszta ;-)

Spark a ile za nią zaplacilas jeśli mogę wiedzieć? Widziałam też takie zawieszki u "ręczne robótki mamy i corki" na fb. Pisałam do niej z pytaniem o cenę i tam były po 50 zł.

Gratuluję :-)
Mi bardzo podoba się Ada ;-) Zosieniek teraz pełno ;-)
30zł plus 6 przesyłka :)

U mnie bedzie Zosia Gienia po babciach.
Bum nie bedziesz prala przed porodem?
Ja te wszystkie uzywane wymoczylam cala noc w wizirze i goracej wodzie potem wypralam, ale planuje je jeszcze raz wyprac w proszku dla dzieci koncem sierpnia.

An widzialam kiedys cos ala ponczo dziewczyna karmila w szpitalu na ławeczce, to bylo piekne.

Bum ja tez odlozylam co najwazniejsze do osobnej torby kiedy myslalam ze mnie w szpitalu zostawia do końca. Maz by tego nie ogarnal jak by mial w tym wszystkim grzebac sam, a do pralki wrzuci w suszarce wysuszy i wrazie czego da rade.

U mnie bedzie Zosia Gienia po babciach.
Bum nie bedziesz prala przed porodem?
Ja te wszystkie uzywane wymoczylam cala noc w wizirze i goracej wodzie potem wypralam, ale planuje je jeszcze raz wyprac w proszku dla dzieci koncem sierpnia.

An widzialam kiedys cos ala ponczo dziewczyna karmila w szpitalu na ławeczce, to bylo piekne.

Bum ja tez odlozylam co najwazniejsze do osobnej torby kiedy myslalam ze mnie w szpitalu zostawia do końca. Maz by tego nie ogarnal jak by mial w tym wszystkim grzebac sam, a do pralki wrzuci w suszarce wysuszy i wrazie czego da rade.

Będę prała i pasowała, tylko musze sie zaopatrzyć w płyny więc bede układać jeszcze raz .
A w torbie dla młodego tylko tetre , czapkę i niedrapki mam nowe - więc wyciągnę [emoji4]
Moj to watpie , ze by mi do pralki wrzucił ... Nie wspominam jego pakowania z Leną za dobrze ... Jakos tez tak spokojniejsza jestem jakby sie cos wydarzyć miało [emoji4]
A powiedz wolisz jelpa czy dzidziusia z tych płynów?

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

Super , ze wizyty udane ! [emoji4][emoji4]

Moje dziecię zapewne bedzie dlugie a chude po tacie [emoji6][emoji23]

Evi ktory tydzień masz?

Pozazdroscialam wam poukladanych ubranek i sama sobie poukladalam dla maluszka , nie sa juz w workach [emoji38] tylko w reklamowce naszykowane ubranka do szpitala aaa co [emoji23][emoji23]
Nowe:
Zobacz załącznik 807893
Używane :
Zobacz załącznik 807894
1495649063-aaaaaa.jpeg

U mnie 21tc.

Ada- pięknie! Nie jest takie oklepane, a ładnie brzmi zarówno gdy powie się Ada, jak i Adrianna :) Baaardzo mi się podoba :) Aż zapomniałam, że takie imię istnieje :)
Adusia, Adunia, Ada. Ekstra :)
Dzięki za podpowiedź :). Mój uparł sie na Basie i juz sama niewiem co robić.8-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry