reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hajmal mierzysz cukier po kadym posiłku? I jak Ci wychodzi cukier po godzinie od posiłku?

U mnie zalezy co zjem wyniki sa 114,116,118 raz mi skoczyło po obiedzie na 143 ale to jeden jedyny raz po kopytkach z sosem :)

reklama
Ja to teraz muszę większe ubranka już zamawiać bo moja Helena w życiu nie znosi tego co mam naszykowane, a jeszcze muszę znaleźć miejsce na sukienki [emoji23]

w57v3e3kdnfl41ek.png
Kaska co tam slychac? Widze ze dziewczynke bedziesz miala:) super:) ja tez i corcia bedzie miala siostre:) u nas bedzie Ola:) juz blizej niz dalej.. :)

Jak Ci to pasuje, to super. Bo to ta sama babka, co od mieszkania, o ile pamiętam? To może i ona nie będzie miała do Was nastawienie, jak powiecie o dzidziusiu :)
Zobaczymy! Tak, to ta sama babka :) Ja się nudzę w domu, bo nie mam auta, a jestem na wsi :(

Baby girl[emoji2][emoji2][emoji2]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Aaaaaa gadalam , ze tam dziewczynkę widzę ! [emoji3][emoji3][emoji3]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t6d [emoji272]

Tzn że co? Będziemy pisać na dwóch wątkach?
Albo tylko tam a tu sie zrobi cicho więc oczywiste jest, że raczej nikt więcej nie dołączy, bo po co skoro nikt już tu nie będzie pisał.
Osobiście to niewidze sensu pisania tego samego na dwóch wątkach (zamkniętym i otwartym), więc chyba nie dokońca rozumiem ideę...no ponoć mózg ciężarnej, mój faktycznie gorzej pracuje ;)

Zaraz idę po małą więc czasu nie będzie....nie produkujcie za dużo proszę...
Oczywiście gratuluje udanych wizyt i życzę kolejnych udanych tym które jeszcze czekają na swoją godzine
Faktycznie, ogarnąć dwa wątki może być ciężko, a jeszcze jak ktoś dodatkowo na jakimś siedzi...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Baby girl[emoji2][emoji2][emoji2]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Super [emoji5]️ gratuluję.

[emoji177] Maja - 05.04.2006r.

[emoji177] czekamy na drugą córeczkę, termin na 05.10.2017r.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry